kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hocadan son ders!
Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye çapında ün yapmış bir iktisat profesörünün kredi vurgunuyla sarsıldı. Paranın kitabını yazan Prof. Tezer Öcal, bankalardan çektiği yaklaşık 700 milyar liralık kredileri geri ödemeyince kendisine kefil olan ve aralarında ünlü MİT'çi Prof. Mahir Kaynak'ın da olduğu 20'ye yakın öğretim üyesine haciz geldi.
Tüm Metin

  Takıları verip boşandı
Yargıtay eski Başsavcısı Vural Savaş'ın küçük kızı Alev Savaş ile Gençler Holding'in veliahtı Selim Gençler, 18 Haziran 2000 tarihinde muhteşem bir düğünle dünya evine girmişlerdi... Uzun süre gündemde kalan ve çok konuşulan bu özel düğün için Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu Alev Savaş'ın gelinliği...
Tüm Metin

  İntikamın böylesi
Konya'nın Selçuklu ilçesinde Ayşegül Kaya adlı genç kadın, eşinden boşanmasından sorumlu tuttuğu 27 yaşındaki Murat Çavuş'u yol ortasında bıçakladı. Bir taksi tutup hastaneye giden gencin sırtındaki bıçak, iki saatlik operasyonla çıkartılabildi.
Tüm Metin

  Baba'dan boşanamadı
Topal Yaşar adıyla tanınan 12 Eylül öncesinin ünlü silah kaçakçılarından Yaşar Yamak ile kendisinden boşanmak isteyen 15 yıllık eşi Nurgül Yamak, önceki gün son kez hakim karşısına çıktı.Kadıköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada kocasını suçlayan Nurgül Yamak, "Eşim evliliğimizin ilk yıllarından beri yasadışı işlerle uğraşıyor.
Tüm Metin

  Ölüm melekleri
İstanbul Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin son 5 ayda gözaltına aldığı yabancı hayat kadınlarından 13'ünün AIDS'li olduğu belirlendi. Türkiye'de oldukları sürece yaklaşık 2 bin 500 erkekle ilişkiye girdikleri öğrenilen bu kadınların, sınırdışı edildikten sonra geri döndüğü de belirlendi.
Tüm Metin

  Gerekirse kurbanımı Bulgaristan'da keserim
Abdurrahman Dilipak, dünkü yazısında, 'Deri savaşları erken başladı' diyerek tartışmanın hararetini biraz daha artırdı. Dilipak yazısında şöyle diyordu: "Müslümanların kurbanlarına yine el atılacak. Eğer şehirlerde engel oluyorlarsa mesela ben köye gider orada keserim. Dağda keserim.
Tüm Metin

  Gerçek, fotoğraflar sayesinde ortaya çıktı
Mahkemelerde görülen binlerce davanın seyri bazen bir kare fotoğrafla değişebiliyor. Kimi zaman hayatlar kurtuluyor, kimi zaman da gerçek suçlular cezaevini boyluyor. Uzmanlar, yine de fotoğrafın tek başına bir delil olmadığını vurguluyor.
Tüm Metin

  Akıl hastası kıza tecavüz
Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, suçlamayı kabul eden sanıklardan Hasan Çınar "İnşaatta içki içiyorduk. Adını sonradan öğrendiğim N.İ. yanımıza geldi. Arkadaşım Engin Hüseyin bu kızın bir çok kişiyle ilişkiye girdiğini söyledi. Benimle de ilişikiye girip giremeyeceğini söyledim, kabul etti"
Tüm Metin

  Cinnetin sırrı çözülemedi
Cinnet kurbanları Gülperi Karahan (34), Havva (10), Sümeyye (5) ve Hasan Karahan (3) ile Turgut Karahan'a yapılan otopside hepsinin alınlarına isabet eden birer kurşunla öldükleri, vücutlarında herhangi bir darp ya da cebir izi bulunmadığı görüldü.
Tüm Metin

  Türk hosteslere TSE standardı
Türk Standartları Enstitüsü bugüne dek firmalara verdiği kalite sertifikasını hosteslere de verecek. Böylece Türk hostesleri de artık "TSE" damgası taşıyacak. TSE'ye göre standart bir hostes sempatik ve güleryüzlü olmanın yanı sıra suni tenüffüs yapmayı da bilecek.
Tüm Metin

  Asena ve Zeyna Kalkavan'ı ağlattı
Armatör Sefer Savaş Kalkavan'ın eşi Reyhan Kalkavan'ın çocuğu gibi sevdiği Koli-Labrador cinsi 2 köpeği, Yeniköy'deki yalılarının bahçesine atılan yemeklerle zehirlendi. Komşularının 4 köpeğinin de atılan zehirli yemeklerle öldüğünü kaydeden Kalkavan olayı şöyle anlattı:
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır