kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hülya'yla öpüştük ama yayınlamadı
Büyükerman, düzenlediği basın toplantısında "Hülya Avşar benim mesajlarımı yayınlamadı. Oraya magazin malzemesi olmak için değil mesaj vermek için çıkmıştım" dedi. Avşar'ın kendisine ilgi gösterdiğini vurgulayan Büyükerman, "Kendisiyle öpüştük ama yayınlamadı. Kocası herhalde çok kıskanç" diye konuştu.
Tüm Metin

  Mendillerinizi hazırlayın
Yaşlı tonton bir çift, geçen yıl bayram öncesi Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Bayram ziyareti için çocuklarını bekleyen karı-kocanın hüsranla sonuçlanan bekleyişleri, sosyolojik, psikolojik ve sanatsal açıdan ele alınmış, Türkiye günlerce bu 'acımasız' reklamı konuşmuştu.
Tüm Metin

  RTÜK iç çamaşırı nedir bilmiyor
Seda Sayan geçtiğimiz akşam konser verdiği Feshane'de 'Var mısın' adlı şarkısını 'müstehcen' olduğu gerekçesiyle incelemeye alan RTÜK'e verdi veriştirdi. Klibi, iç çamaşırıyla çekildiği gerekçesiyle sakıncalı bulan RTÜK'ün iç çamaşırının ne olduğunu bilmediğini söyleyen Seda Sayan "Klipte giydiğim iç çamaşırı değildi.
Tüm Metin

  Asena terfi etti
Artık dansetmeyen Asena, İbo'nun konuklarını karşısına alıp sorguluyor. Ancak Asena ilk programında acemiliğinin kurbanı oldu. Asena ilk konuğu Petek Dinçöz'ü sorularıyla sıkıştırmayı hedefliyordu. İlk sorusu Televole'nin koordinatörü Can Tanrıyar'la beraber olan Dinçöz'e "Kimle birlikte olduğunu açıklayabilir misin?"
Tüm Metin

  2001'in Bikini Güzeli Avustralya'dan çıktı
Avustralya'da Queensland kentinde bir çiftlikte büyüyen ve 14 yaşında podyumlara adım atan Kristy Hinze, pek çok mankenin adını dünyaya duyuran ünlü "Sports Illustrated" dergisi tarafından 2001 yılı Dünya Bikini Güzeli seçildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır