kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

PROFESÖRÜN KREDİ TOKATI

Gazi Üniversitesi'nde skandal: Prof. Tezer Öcal bankalara 700 milyar liralık borcunu ödemedi ve kefil gösterdiği 20 hocanın evine haciz geldi. Gazi Üniversitesi Profesörü Tezer Öcal, konut kredisi ile Ankara'nın lüks sitelerinden Beysu Kent'te 325 bin dolara tripleks villa aldı. Taksitleri ödeyemeyince, öğretim üyesi arkadaşlarını kefil gösterip tüketici kredileri çekti. Hatta bazı hocalar kendi adlarına kredi çekip ona verdi. Daha sonra başta villası ve yazlığı olmak üzere tüm mal varlığını yakınlarına devreden Prof. Öcal kefillerine "Kusura bakmayın borcumu ödeyemeyeceğim" deyip emekliye ayrıldı. Ve kıyamet koptu: Bankalar alacaklarını tahsil için kefillerin yakasına yapıştı. Maaşlarına haciz gelen hocalar, eş ve öğrencilerine mahçup olmamak için borcu temizlemeye çalıştılar.
Tüm metin

Uzunkuyulu öğrenciler kitap okuyacak
Hafız Karaosmanoğlu, emekli bir bankacı... Uzun yıllar devam eden tempolu işyaşamının ardından İzmir'in Urla ilçesine bağlı Uzunkuyu Köyü'ne yerleşmeye karar vermiş... Yerleşmesiyle birlikte kendini bir anda Türkiye'nin gerçekleriyle yüzyüze bulmuş... Çünkü Uzunkuyu'da öğrencilerin ve halkın faydalanabilecekleri herhangi bir kütüphane yokmuş...
SON DAKİKA'DA

Takıları verip boşandı
Yargıtay eski Başsavcısı Vural Savaş'ın küçük kızı Alev Savaş ile Gençler Holding'in veliahtı Selim Gençler, 18 Haziran 2000 tarihinde muhteşem bir düğünle dünya evine girmişlerdi... Uzun süre gündemde kalan ve çok konuşulan bu özel düğün için Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu Alev Savaş'ın gelinliği...
TÜRKİYE'DE

'Bul araziyi açalım ihaleyi'
Bakan Oral, SABAH'a yaptığı açıklamada arazilerin tamamının taranıp satışa uygun olanları belirleme çalışmalarının zaman aldığını, bu nedenle satışa çıkarılan bazı arazilere yeterince alıcı çıkamayabildiğini söyledi. Buna karşı önlem olarak vatandaşların talip oldukları Hazine arazilerinin satışını isteyebileceğini...
EKONOMİ'DE

Canlı kalkan terörü
Filipin Ordusu, aşırı İslamcı ayrılıkçı lider Nur Misuari'nin Zamboanga kentindeki karargâhına tanklarla ve savaş uçaklarıyla baskın düzenledi. Saldırı üzerine neye uğradığını şaşıran gerillalar kendilerini korumak için halktan 160 kişiyi rehin aldı.
DÜNYA'DA

Konuşursam kırar dökerim
Slovakya'nın Ankara Büyükelçiliği bahçesine yaptırılan Slovakya'nın eski Devlet Başkanlarından Aleksander Dubcek'in anıtını açan Süleyman Demirel, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı. Demirel, kendisi hakkında "Siyasete yeniden girerse partisi barajın altında kalır"...
POLİTİKA'DA

Ay inanmıyorum Erzurum!
Arif, Bülent Korkmaz, Suat ve Hakan'ı hafif sakatlıkları, yeni transfer Murat Sözkesen'i lisansı yetişmediği için İstanbul'da bırakan Cimbom, grip olan Sergen'i de 18'e almadığı Türkiye Kupası 3. kademe maçında Erzurum'da "Altın Gol"le vuruldu.
SPOR'DA

Hülya'yla öpüştük ama yayınlamadı
Büyükerman, düzenlediği basın toplantısında "Hülya Avşar benim mesajlarımı yayınlamadı. Oraya magazin malzemesi olmak için değil mesaj vermek için çıkmıştım" dedi. Avşar'ın kendisine ilgi gösterdiğini vurgulayan Büyükerman, "Kendisiyle öpüştük ama yayınlamadı. Kocası herhalde çok kıskanç" diye konuştu.
MAGAZİN'DE

Kansere karşı ümit veren iki gelişme
"Lumpectomy" adı verilen tedavi hafif lokal anesteziyle uygulanıyor. Tümör alındıktan sonra göğüse pinpon topu büyüklüğünde bir metal top yerleştiriliyor. Bu top, tümörün çıkarıldığı bölgeye 20 dakika süreyle iyonize edilmiş radyasyon veriyor.
SAĞLIK'DA

Ekonomideki bunalım yatak odasına giremedi
Prezervatif firması Durex'in araştırmasına göre, dünyada en fazla sayıda değişik partnerle (eşle), en genç yaşta ve en çok cinsel ilişkiye girenler Amerikalılar. Türkler, ilişki sayısında ortalarda, partner sayısında ise üst sıralarda yer alıyor.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,468,000 1,478,000
MARK 659,000 664,000
EURO 1,290,000 1,297,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır