kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İntikamın böylesi

Öfkeli kadın, "Herkes görsün diye sapladığım bıçağı geri çekmedim" dedi. Gencin sırtındaki ekmek bıçağı iki saat süren operasyonla çıkartılabildi
Konya'nın Selçuklu ilçesinde Ayşegül Kaya adlı genç kadın, eşinden boşanmasından sorumlu tuttuğu 27 yaşındaki Murat Çavuş'u yol ortasında bıçakladı. Bir taksi tutup hastaneye giden gencin sırtındaki bıçak, iki saatlik operasyonla çıkartılabildi.

Selçuklu ilçesine bağlı Sille Mahallesi'nde oturan Ayşegül Kaya bir süre önce hakkında çıkan dedikodular yüzünden 1 yıllık eşinden ayrılmak zorunda kaldı. 19 yaşındaki Kaya, dedikoduları çıkartan kişi olarak gördüğü Murat Çavuş'tan intikam almaya karar verdi. Çavuş'a haber gönderip kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen genç kadın, randevu yerine giderken yanına ekmek bıçağını da aldı.

'HAK ETMİŞTİ'
Murat Çavuş ile görüşürken sırtını dönmesini fırsat bilen Ayşegül Kaya, ekmek bıçağını gencin sırtına sapladı.

Neye uğradığını şaşıran genç, hemen bir taksi tutup Konya Numune Hastanesi'ne geldi. Yaralı gencin sırtındaki bıçak, iki saat süren bir operasyonla çıkartıldı. Murat Çavuş'un şikayeti üzerine yakalanan Ayşegül Kaya, "Mutlu bir evliliğim vardı. Hakkımda asılsız dedikodular çıkartınca, eşim beni boşadı. Daha sonra beni gece gündüz devamlı telefonla rahatsız etti. Kendisine hak ettiği cezayı verdim. Bıçağı sapladıktan sonra bilerek çıkarmadım. Çünkü onu herkes böyle görsün de iyi bir ders alsın" dedi.

Kemal SOYLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır