kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Baba'dan boşanamadı

Nurgül Yamak, bir zamanların ünlü babalarından olan eşi Topal Yaşar'dan boşanmak istedi. Ancak mahkeme, tüm servetini eşinin üzerine yapan 'Baba'nın lehine karar verdi
Topal Yaşar adıyla tanınan 12 Eylül öncesinin ünlü silah kaçakçılarından Yaşar Yamak ile kendisinden boşanmak isteyen 15 yıllık eşi Nurgül Yamak, önceki gün son kez hakim karşısına çıktı.

Kadıköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada kocasını suçlayan Nurgül Yamak, "Eşim evliliğimizin ilk yıllarından beri yasadışı işlerle uğraşıyor. 1989 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu felç oldu. Buna rağmen kendisine olan görevimi eksiksiz yerine getirdiğim halde bana ve çocuklarıma kötü davranıyor. Oğlumuz Onur'u 'kabadayı yapacağım' diyerek okula bile göndermiyor" dedi.

EŞİ DE HAKLI
Çocuklarının velayetini isteyen Yamak, aylık 1 milyar nafaka ve 200 milyar maddi-manevi tazminat talebinde bulundu. Yaşar Yamak'ın, tüm mallarını eşinin üzerine geçirdiğini göz önünde bulunduran mahkeme heyeti ise 'bunu ancak seven bir kocanın yapabileceği' görüşünün altını çizdi. Nurgül Yamak'ın da felçli eşine kusursuz bakarak iyi bir eş olduğunu belirten mahkeme heyeti, "Eş için zor bir durum. Ancak kocanın eşine ihtiyacı var" diyerek boşanma talebini reddetti.

Cihat MAT



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır