kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Konuşursam kırar dökerim
Slovakya'nın Ankara Büyükelçiliği bahçesine yaptırılan Slovakya'nın eski Devlet Başkanlarından Aleksander Dubcek'in anıtını açan Süleyman Demirel, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandırdı. Demirel, kendisi hakkında "Siyasete yeniden girerse partisi barajın altında kalır"...
Tüm Metin

  Salkım Hanım kavgası büyüyor
TRT'de yayınlanmasından sonra olay olan "Salkım Hanım'ın Taneleri" filmi bu kez de TBMM İdare Amiri MHP İstanbul Milletvekili Ahmet Çakar ile Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu'nun arasını açtı. Çakar, Karakoyunlu'nun aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan filmi "Ermeni soykırımı iddiaları karşısında devletin...
Tüm Metin

  Denktaş'a destek bildirisi
"Ancak Türkiye, Türkiye'nin ve KKTC'nin güvenliğine tehdit oluşturan Kıbrıs Türkleri'ni Rum hakimiyetinde azınlık konumuna dönüştüren bir oluşuma da izin vermeyecektir."Turkiye, Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonrasında yayınladığı bildiriyle KKTC konusundaki kararlılığını bir kez daha dünya kamuoyuna duyurdu.
Tüm Metin

  AB'den Ankara'ya acil ikna ziyareti
Ankara'da Türkiye, ABD ve İngiltere diplomatlarının Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası'na (AGSP) ilişkin dördüncü tur görüşmelerinde de sonuca ulaşılamadı. AB Dönem Başkanı Belçika'nın Başbakanı Guy Verhofstadt, önceki gün Londra'da, İngiliz Başbakan Tony Blair ile görüşmesi sırasında alınan ani bir kararla Ankara'ya geldi.
Tüm Metin

  AB'nin kapısı Kıbrıs'ta
Komisyonun eşbaşkanı Kürşat Eser ile basın toplantısı düzenleyen "Kızıl Dany" lakaplı Bendit, "Kıbrıs'ın işgal altında bir alanı varsa o zaman pratik olarak Kıbrıs, AB'ye giremeyecektir. Kıbrıs topraklarının bir bölümünün işgal altında olması müzakerelerde zorluk yaratır. Yalan söylemek istemiyorum.
Tüm Metin

  Denktaş'tan TÜSİAD'a cevap: İşadamları göremiyor!
TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan'ın kendisine yönelik eleştirilerine cevap veren Denktaş, şunları söyledi: "İşadamları, zenginler, Kıbrıs meselesini Türkiye'nin AB'ye girişinde engel olarak görüyorlar. Yanılıyorlar. 'Meseleyi hallet, öyle gel' demeleri lazımdı.
Tüm Metin

  Vekillere 5 yıldızlı kıyak gezi
Kıyak emeklilik ve kıyak maaş düzenlemelerinin gerisindeki isim olarak dikkat çeken Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Zeki Çeliker, bu kez de tur organizasyonuna girişti. Çeliker, ekonomik kriz ortamında milletvekilleri için Uzakdoğu'ya 2 haftalık 'yılbaşı programı' düzenledi.
Tüm Metin

  Bu yaştan sonra parti kuramam
İstanbul'da "Nasıl Bir Türkiye, Nasıl Bir Siyaset?" konulu konferans veren İnönü bir oluşumun liderliğini yapmayacağını belirtti ve şunları söyledi: "Benim bu yaştan sonra yeni bir parti kuruluşunda görev almam doğru değil. Bunu burada ilk defa açıklıyorum; insanlar çok iyi niyetle benden bir şeyler bekliyorlar.
Tüm Metin

  İGDAŞ vurgununda kilit isim tutuklandı
Vurgun olayının kilit ismi olan ve önemli açıklamalar yapacağını söyleyen Mahmut Taşdemir dün polis tarafından gözaltına alındı. Kurduğu paravan şirket adına "İGDAŞ'a naylon faturalar sağladığı" iddia edilen Mahmut Taşdemir ile Lonca A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Bahattin Özel ve Hulusi Cihan Kökten, İstanbul Emniyet...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır