kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Canlı kalkan terörü
Filipin Ordusu, aşırı İslamcı ayrılıkçı lider Nur Misuari'nin Zamboanga kentindeki karargâhına tanklarla ve savaş uçaklarıyla baskın düzenledi. Saldırı üzerine neye uğradığını şaşıran gerillalar kendilerini korumak için halktan 160 kişiyi rehin aldı.
Tüm Metin

  Sıra Kandahar'da
Kandahar'da Amerikan askerleriyle Taliban birlikleri arasında çatışmalar başladı. Kandahar yakınlarındaki Dolangi havaalanında üslenen bin kadar Amerikan deniz piyadesi, kentin eski valisi Gül Ağa komutasındaki Taliban karşıtı aşiretlerle birlikte kente doğru saldırıya geçti.
Tüm Metin

  Allahuekber
Pennsylvania eyaletindeki boş bir araziye 11 Eylül'de düşen ve 68 kişiye mezar olan yolcu uçağı hakkında birçok spekülasyon yapıldı. Bir kesim uçağın savaş uçakları tarafından düşürüldüğünü açıklarken bazıları "Uçağı kahraman yolcular düşürdü" dedi.
Tüm Metin

  Afgan spikerin günlüğü
Taliban yönetimi süresince evlerine hapsedilen Afgan kadınları, kurtuluşun ardından sokaklara çıkmaya, eski işlerine dönmeye başladı. En önemlisi de Kabil TV'de bir kadın spikerin göreve başlaması... Taliban'ın Afganistan'da iktidara gelmesinden önce de televizyonda görev yapan 25 yaşındaki Rida Azimi adlı kadın...
Tüm Metin

  İsveç TV'si ekibini bölgeden çekiyor
Televizyonun program müdürü Jan Scherman, kanalın sabah programında yaptığı açıklamada, "Afganistan'daki bütün gazetecileri mümkün olduğunca çabuk geri çağırıyoruz. Başıbozuk, savaş halindeki bir ülkede görev yapmak kolay değil" dedi.
Tüm Metin

  Saddam'ı devirme operasyonu 4 ay sonra başlar
İngiltere'nin başkenti Londra'da Pazartesi akşamı önemli bir konferans düzenlendi. Dünyanın en ciddi savunma dergisi Jane's Defense'in Başkanı Alfred Rollington, baş editörü Clifford Beal ve danışman Binbaşı Charles Heyman, uluslararası gazetecilere açık olan bu konferansın konuklarıydı.
Tüm Metin

  Kraliçe'ye "anadan doğma" şov
İşten kovuldukları için striptizci olarak para kazanmaya çalışan 6 İngiliz'in öyküsünü anlatan oyunun en ilginç yanı, finali... Çünkü erkekler son sahnede tangalarını da çıkarıp, anadan doğma kalıyor. Gerçi ışık oyunları sayesinde Majesteleri İngiltere Kraliçesi, "The Full Monty"yi tam olarak göremedi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz kentinde büyük bir vahşet yaşanıyor. Kenti Taliban'dan teslim alan Kuzey İttifakı, Taliban esirlerine yapmadığını bırakmadı. Eli bağlı bir esir, İttifak askerlerini protesto edince katliam başladı. İttifak askerleri önce esiri kurşun yağmuruna tuttu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır