kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün heyecanlı yapınızı özellikle parasal konularda kontrol etmenizde fayda var. Çünkü yanlış kararlar almanıza neden olabilir, huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratması mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün burcunuzda bulunan Ayın durumu sizi genel rahatlığınızdan uzaklaştırıyor, daha ciddi ve girişimci bir yapı kazandırıyor. Fakat Ay Neptün sert etkileşim çalışma temponuzu aşırı yüksek tutarak sağlığınızı etkilemeye meyilli olabileceğinizi belirtiyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün sezgilerinizin güçlenebileceği gözlenirken zaman zaman sıkılgan bir yapı sergileyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlük çekseniz de sevgiliniz tarafından anlaşılmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Patronlarınızın ve çalışma arkadaşlarınızın çalışkanlığınızı ve yardımsever yapınızı çok takdir edebilecekleri bir gündesiniz. Ayın etkileri disipline verdiğiniz önemi arttırıyor. Fakat sevdiklerinizle borç alacak ilişkilerine girmemeye çalışmalısınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Neptünün Boğadaki Ayla oluşturduğu gerilimli açı başkaldırıcı bir tutuma sahip olacağınızı ve otoritelerle anlaşma konusunda zorluk çekebileceğiniz bir günde olabileceğinize işaret ediyor. Aşırı ciddi yaklaşımlar kısıtlanma yaratabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün mesleki konulara ciddi yaklaşımlarınız olabilir fakat yeni şartlar ve farklı bir çevre size cazip gelebilir. Ay Neptün sert etkileşimi ilişkilerinizde dikkatli davranmanızı gerektiriyor. Spekülasyon yapacaksanız iyi düşünmelisiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün size yaratıcılık ve aşk konularında güzel fırsatlar getirebilir. İlişkilerinizdeki değişken sevgi anlayışınızın sizi farklı kıyılara sürüklemesi mümkün. Kararsızlıklarınızı aşabileceğiniz gözlenirken ortaklaşa çalışmaların sonuçlarını alabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Karşıt burcunuzda bulunan Ayın sert açıları bugün ikili ilişkileriniz konusunda katı bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fakat rekabetçi davranışlardan kaçınarak bu durumu lehinize kullanabilir ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün iş yaşamınızda planlı davranarak arzu ettiğiniz gelişmeleri sağlayabilirsiniz. Sağlığınız konusnda bazı sorunların gündeme gelmesi mümkün.. Yaşadığınız mekanları düzenleme konusunda güçlük çekebilir ve kendinize fazla yüklenebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ayın burcunuza olumlu etkisi iç dünyanızda rahat olacağınızı belirtiyor. Fakat toplumsal ilişkilerinizde fazlasıyla mantıklı bir gündesiniz.. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Evinizle ilgili problemleri gözünüzde fazlasıyla büyütebileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizden size destek olmalarını bekleyebilir fakat onlarla tartışma eğilimi gözterebilirsiniz..Yaşantınızın olumsuz etkilenmemesi için problemlerinizi paylaşmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün yakın çevredeki iletişimde yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Ayın yöneticiniz Neptünle sert etkileşimi sizi ortaklık ilişkileriniz konusunda negatif etkileyebilir. Randevularınız konusunda aşırı temkinli davranabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır