kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ay inanmıyorum Erzurum!
Arif, Bülent Korkmaz, Suat ve Hakan'ı hafif sakatlıkları, yeni transfer Murat Sözkesen'i lisansı yetişmediği için İstanbul'da bırakan Cimbom, grip olan Sergen'i de 18'e almadığı Türkiye Kupası 3. kademe maçında Erzurum'da "Altın Gol"le vuruldu.
Tüm Metin

  Bize şans gerek
Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi, "www.besiktasjk.com" da F.Bahçe maçı öncesi ilginç açıklamalar yaptı. Ligde takımını da değerlendiren Alman teknik adam, F.Bahçe'den önce Sakaryaspor'la oynayacakları kupa maçını düşündüklerini...
Tüm Metin

  Kartal asları Fener'e saklıyor
Beşiktaş, bugünkü Sakarya maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıyor. Daum'un, ideal 11'ini F.Bahçe maçına saklayacağı öğrenildi. Alman hocanın bugün İlhan Şahin, Ümit, Ali Eren, Mehmet, Sertan gibi isimleri ilk 11'de oynatması bekleniyor.
Tüm Metin

  Fener'e 2. Revivo şoku
Revivo'dan F.Bahçe'ye ikinci kez kötü haber. İsrail Milli Takımı'nın formasını giydiği Avusturya maçında sakatlanan ve ilk yarıyı kapattığı açıklanan yıldız futbolcunun Amerika'da yapılan kontroller ve tedaviler sonrasında, en geç Trabzon maçına yetiştirileceği açıklanmıştı.
Tüm Metin

  Güreşe soruşturma
GSG Müdürü Kemal Mutlu, Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'nda milli takımımıızn başarısız sonuç alması ve Federasyon Başkanı Osman Şansal'ın "Güreşimiz işgal altında" sözleri üzerine soruşturma açtırdı. Mutlu, "Kimse kendini Türk güreşinin üzerinde görmesin dedi.
Tüm Metin

  18 yıllık hasret bu kez bitecek
Türkiye Kupası'nı 1983 yılından beri müzesine götüremeyen F.Bahçe'de kollar Altay maçı için sıvandı. Teknik direktör Mustafa Denizli dün yapılan son idmanda futbolcularına, "Bu turu geçmeliyiz" dedi. Sakatlığı devam eden Oktay ve Mert Meriç'in Beşiktaş maçı öncesinde riske edilmemek için bugünkü karşılaşmada...
Tüm Metin

  Zaten angaryaydı
G.Saray Başkanı Mehmet Cansun, Erzurum yenilgisine çok fazla üzülmediğini söyledi. Cansun, "Maçtan önce, Lucescu ile konuşmuş, 'PAF Takımı ile gidelim' demiştim. Ama hoca kabul etmemişti. Türkiye Kupası, bizim için getirisi sıfır, götürüsü çok olan bir organizasyon. Tam bir angarya.
Tüm Metin

  Lucescu: Çocukları inandıramadım
Kupa maçlarında çok isteyen kazanır. Bugün rakip istedi ve turu geçti. Zeminin kötü oluşu, bizim kalite farkımızı ortadan kaldırdı. Böyle bir sahada sakatlıktan yeni çıkmış bazı futbolcularımı korumak için oynatmadım" dedi. Futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak, maçtan sonra Erzurumspor'un soyunma...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
40.Kıtalararası Kulüpler Dünya Şampiyonluğu'nu Arjantin'in Boca Juniors takımını 1-0 yenen Almanya'nın Bayern Münih takımı kazandı. Tokyo'da yapılan ve geçen yılın Avrupa şampiyonu Bayern Münih ile Güney Amerika şampiyonu Boca Juniors'un karşı karşıya geldiği maçın 90 dakikalık normal süresi 0-0 bitti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır