kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Minare faciası
Tüm yurdu saran kötü hava koşulları yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Ankara'da bir cami minaresinin çökmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. İstanbul'da ise sağanak yağış özellikle trafiğin aksamasına yolaçtı. Ankara Kayaş'ta bulunan Ebubekir Sıddık Camii'nin minaresi dün gece 20.00 sıralarında şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı.
Tüm Metin

  Okkan'ın katiline "Şehit" dediler!
Güneydoğu'yu, şeriat devleti kurma hayaliyle kana bulayan Hizbullah terör örgütü mensuplarının birçoğu gibi Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polisi şehit eden Hizbullah tetikçisi Hasan Sarıağaç'ın mezarına da "şehit" yazıldığı ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Melek öğretmen dert küpü
Lenf kanseri olan, 7 ay önce de omuriliğinde kıkırdak kopması meydana gelen Antalya Anadolu Teknik Lisesi Edebiyat Öğretmeni Melek Erdal, şimdi de kefil olduğu öğrencisi yüzünden zor günler yaşıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerini kefil ederek, yurtdışında doktora yapmak...
Tüm Metin

  İşte en gözde türbe
Ramazan ayının başlamasıyla türbelere olan ziyaretler yine rekora doğru koşuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Ölülerden medet ummayın' fetvasına rağmen her yıl 19 milyon kişinin türbeleri ziyaret etmesi Türkiye'nin çarpıcı bir gerçeği.
Tüm Metin

  İntihara götüren vicdan azabı
Olay şöyle gelişti: Mezitli beldesi Yapıcan Sitesi'nde Sabah Şenkal'ın oturduğu daireden gelen gürültüler üzerine komşuları merak edip içeri girdi. Şenkal'ın banyoda boynunda iple sallandığını gören komşuları, hemen ipi kesti ve genç kadını hastaneye kaldırdı.
Tüm Metin

  Damla hız kurbanı
Fatih Sultan Köprüsü'nde meydana gelen kazada aşırı hız, bir genç kızın yaşamına mal oldu. Bostancı'da arkadaşları ile birlikte eğlenen Damla Öğleni (25) Çekmeköy'deki evine gitmek üzere yola çıktı. 34 ZF 6054 plakalı otomobili ile hız yapan Damla Öğleni, Çakmak köprüsü altında önünde giden...
Tüm Metin

  Kanlı gelinlik
Hırsızlıktan sabıkası bulunan Abay (23), suçunu itiraf etti. Deniz'i bilezikleri için öldürdüğünü söyleyen cani, "Nişanlıma gelinlik alacaktım. Şengül'ü elektrik kablosuyla boğup 8 bilezik ile çeyrek altınını aldım. Bunları 1.5 milyara bozdurdum. Nişanlıma gelinlik, altın set, bilezik ve saat aldım"
Tüm Metin

  Arap'ın çilesi 5'inci gün bitti
Köpeğin kayalıklara nasıl çıktığı bilinmiyordu; 5 gün önce vatandaşlar köpeği uçurumun tepesinde görünce Ereğli İtfaiyesi'ne haber verdi. Ancak açlıktan bitkin düşen köpek ortadan kaybolduğu için kurtarılamadı. Köpeğin bir süre sonra tekrar havlaması üzerine Ereğli Arama ve Kurtarma Timi (EKT)...
Tüm Metin

  Gazetecinin dramı
Anadolu Ajansı'ndan (AA) bir süre önce emekli olan eski foto muhabiri Yılmaz, CHP İzmir İl Başkanlığı'nın "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlediği kutlamaları izlemek üzere Cumhuriyet Meydanı'na gitti. Çelenk koyma töreni sonrasında meydandan ayrılan Yılmaz uzun süre dönmedi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Ankara Kızılay'da taksi sürücüsü Muharrem Uzunoğlu ile avukat Selçuk Yılmaz arasında çıkan kavga hastanede bitti. Kavga sırasında taksi sürücüsünün sağ el orta parmağını ısırarak kopartan avukat, gözaltına alındı. Kopan parmağıyla hastaneye koşan Muharrem Uzunoğlu "Bu dikilemez" sözü üzerine...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır