kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  'Üç zeki kadın birleştik bir büyük zekâ yarattık!'
Ece Erken, Nefise Karatay ve Ebru Destan geleceklerini garantiye almak için iş kadınlığına soyundu. Önce Bağdat Caddesi'nde ardından Levent'te eski Esco Bar'ın yerinde Rouge adını verdikleri bir Cafe açmaya hazırlanan güzeller oldukça iddialı. Bu işi New York'a kadar götürecekler.
Tüm Metin

  Asla olmaz
Kadınların en sevdiği aktörlerden Brad Pitt'in, yeni filminin ABD televizyonlarında yayınlanacak reklamı için yaşlı bir adamla yatağa girmesi Yeşilçam'ın jönlerinden tepki gördü. Sinemamazın ünlü isimleri, böylesi bir tanıtıma hiç de sıcak bakmıyor.
Tüm Metin

  Sahnelere dönüyor
Kidman, Oscarlı yönetmen Sam Mendes'in İngiltere'de sahneleyeceği '12. Gece' ve 'Vanya Dayı' oyunlarında başrolü kaptı. 'Blue Room' adlı oyunda çırılçıplak sahneye çıkarak günlerce adından sözettiren Kidman, oyunlardan haftada 350 pound (yaklaşık 7.5 milyar lira) alacak.
Tüm Metin

  Sami Hazinses'e polisler bakıyor
Ayağının üstüne basamayan ve çenesi yarılan Hazinses'in yardımına polisler yetişti. Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne götürülen Hazinses'in röntgeni ve tomografisi çekildi. Kimsesi olmayan Hazinses'i polisler himayelerine aldı. Oyuncunun uzun süreden beri polislerin yardımı ile hayatını...
Tüm Metin

  Hayat bağları Aralık'ta başlıyor
Melek Baysal ve Arzu Yanardağ'ın yanı sıra Kenan Pars ve Cevdet Kıran gibi deneyimli isimlerin rol aldığı dizinin kadrosu, Güven Kıraç'ın da katılmasıyla iyice güçlendi. En zor koşullarda bile hayata gülümseyerek bakan bir annenin yaşam mücadelesini konu alan 'Hayat Bağları' Aralık ayı...
Tüm Metin

  Marka oluyor
Bugüne dek katıldığı yüzlerce iç çamaşırı defilesinde sayısını hatırlamadığı kadar çok şirketin tanıtımını yapan Caprice, bundan böyle kendi markası için çalışacak. Adını 20'li yaşlarının başında ünlü sutyen firması Wonderbra ile duyuran Caprice, dünyanın en çok kazanan modellerinden biri.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır