kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İntihara götüren vicdan azabı

Çamaşır suyu içti, bileklerini kesti ve kendisini iple asmaya kalkıştı.. Genç kadının, sevgilisiyle birlikte cinayet işlediği, bu yüzden vicdan azabına dayanamayıp ölmek istediği ortaya çıktı
Mersin'de intihara kalkışan ve komşuları tarafından son anda kurtarılan Sabah Şenkal (29) adlı genç kadının, sevgilisiyle birlikte Kahramanmaraş'ta bir firmanın satış müdürünün öldürülmesi olayına karıştığı ortaya çıktı. Şenkal "Vicdan azabı beni intihara sürükledi" dedi.

Olay şöyle gelişti: Mezitli beldesi Yapıcan Sitesi'nde Sabah Şenkal'ın oturduğu daireden gelen gürültüler üzerine komşuları merak edip içeri girdi. Şenkal'ın banyoda boynunda iple sallandığını gören komşuları, hemen ipi kesti ve genç kadını hastaneye kaldırdı. Şenkal'ın boynuna ipi geçirmeden önce çamaşır suyu içtiği ve bileklerini kestiği belirlendi.

Zamanında yapılan müdahale sayesinde hayata döndürülen genç kadın, "Beni neden kurtardınız. Ben katilim" dedi. Bunun üzerine olaya jandarma el koydu. Hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan Sabah Şenkal, cinayeti nerede ve nasıl işlediklerini şöyle anlattı:

'BUNALIMA GİRDİM'
"Zekeriya Muhacir'i önceden tanıyordum. Bir firmanın satış müdürüydü. İlçelerden merkeze para taşıyordu. 19 Kasım'da Elbistan'dan Kahramanmaraş'a para götüreceğini öğrendik. Bunun üzerine sevgilim M.K ile Göksun ilçesi yakınlarında onun geçeceği yolun kenarında park ettik. Zekeriya geçerken sanki tesadüfen görüyormuşum gibi elimle işaret ederek sağa çekmesini söyledim. Ağaçlık bir yerde durduk. Zekeriya ile sohbet ederken sevgilim aniden bıçağını çıkarttı. Zekeriya'yı öldürdükten sonra içinde 28.5 milyar lira olan çantayı alıp Mersin'e kaçtık. Mersin'de bir cafede otururken jandarma içeri girdi. Cafe sahibine bizi sordu. Ancak adam bizi tanımıyordu. Sevgilim jandarmanın bizi tespit ettiğini öğrenince kayıplara karıştı. Ben zaten o olaydan sonra bunalıma girmiştim. Vicdan azabı çekiyordum. Yakalanacağımı anlayınca ölmek istedim"

RUJUNU DÜŞÜRDÜ!
Kahramanmaraş'ta Marlboro sigaralarının dağıtımını yapan Yurtgezen Limited Şirketi'nin Satış Müdürü Zekeriya Muhacir, 6 gün önce Elbistan-Göksun Karayolu'nun 24. kilometresinde ölü bulundu. Evli ve iki çocuk babası Muhacir'in 30 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. Talihsiz adamın, içinde 28.5 milyar lira olan çantası ise caniler tarafından gasp edildi.

Olay yerinde bir ruj bulan jandarma Zekeriya Muhacir'in etrafındaki tüm kadınları mercek altına aldı. Bu kadınlardan Sabah Şenkal'ın aniden ortadan kaybolması korkunç cinayeti aydınlattı. Güvenlik güçleri, şimdi Sabah Şenkal'ın suç ortağı M.K'yı yakalamaya çalışıyor.

Sırrıberk ARSLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır