kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Avukat parmak koparttı
Ankara Kızılay'da taksi sürücüsü Muharrem Uzunoğlu ile avukat Selçuk Yılmaz arasında çıkan kavga hastanede bitti. Kavga sırasında taksi sürücüsünün sağ el orta parmağını ısırarak kopartan avukat, gözaltına alındı. Kopan parmağıyla hastaneye koşan Muharrem Uzunoğlu "Bu dikilemez" sözü üzerine yıkıldı. 10 günlük "iş göremez" raporu alan taksi sürücüsü "Doktorun 'bu dikilemez' deyip parmağımı çöpe atmasına daha çok üzüldüm" dedi. Avukat Yılmaz serbest bırakıldı.

Türkü Baba'dan şarkılı protesto
Son albümü "Vay Benim Hayallerim"de yer verdiği "Haram Saltanatı" adlı şarkısı ile Türkiye'nin bugün yaşadığı durumu anlattığını vurgulayan Fatih Kısaparmak hayatında ilk kez bu kadar sert konuştu. Rüşvetin yolsuzluğun alıp başını gittiğine dikkat çeken Kısaparmak: "Türk halkı burnundan soluyor. Bıçak kemiğe girmiş. Kokuşmuşluk ve çürümüşlük, insanı isyan ettiriyor" diyor.

Mecnur'a 5 yıl hapis istendi
Borsada manipülasyon yaparak piyasayı 723 milyar lira dolandırdığı iddia edilen eski milli futbolcu Mecnur Çolak ve 4 arkadaşı hakkında "dolandırıcılık" suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Global Menkul Kıymetler Gaziantep Şubesi Sorumlusu olan Süleyman Koyuncu'nun aracılığıyla sanıklardan Vedat Şahin adına sahte hesap açıldığı belirtilen iddianamede, yapılan alım ve satışların bu hesap üzerinden gerçekleştirildiği öne sürüldü. İddianamede sanıklar, Mecnur Çolak, Süleyman Koyuncu, Metin Demir, Yusuf Teker, Vedat Şahin'in 3 ile 5 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmaları istendi.

Zengin diye vuruldu
Trabzonspor Kulübü eski yöneticilerinden Kenan İskender dün uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Kulübün eski Futbol Şube Sorumlusu olan sunta fabrikatörü ve mobilyacı Kenan İskender'i kendisinden borç para isteyen ancak geri çevrilen komşusu Soner Özsandıkçı'nın vurduğu belirlendi. Gözaltına alınan Özsandıkçı'nın, İskender'e kurşun yağdırırken bir yandan da "Sen çok zenginsin" diye bağırdığı öğrenildi. Otomobilinden indiği sırada vurulan İskender'in vücudunda 7 kurşun yarası bulunduğu ve ameliyat edildiği bildirildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır