kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün girişimleriniz ve kişisel kaynaklarınızı geliştirme temaları sizin için ön planda geliyor. Yay burcundaki Güneşin burcunuzdaki Aya oluşturduğu rahatlatıcı açı sayesinde enerjinizi özellikle parasal konulara kanalize edebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün iç dünyanızı olumlu etkileyecek olan Ay iyimser bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor Hevesli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir ve bu gün aşk ve iş konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilir ve siz de onlara yardımcı olabilirsiniz Gezegenlerin konumu iletişim konusunda yoğun bir devreye girebileceğinize işaret ederken sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler başlayabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir. Yaydaki Güneşin Koçtaki Ayla oluşturduğu rahat açı sayesinde önemli kararları alma aşamasında olabilir meslek yaşamınızda oldukça iddialı davranabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün planlı ve programlı davranarak işlerinizde oluşabilecek aksaklıkları bertaraf edebilirsiniz.. Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz oldukça yüksek Ufuklarınızı geliştirebileceğiniz grup çalışmalarında yer almak isteyebileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün partnerinizle duygusal iletişiminiz oldukça güçlü olabilir ve birbirinize bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ayın konumu bu gün birebir ilişkileriniz konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün paylaşımlarınız konusnda önemli gelişmeler gündeme gelebilir.. Vergi ,sigorta ve miras gibi başkalarını da içine alan konularla ilgilenebileceğiniz gözleniyor. Sorunlarınızı anlayabilecek ve paylaşabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzdaki Güneşin Ayla olumlu açıları iletişiminizin güçlü olacağını ve onlardan destek göreceğinizi belirtiyor.. Enerjinizin yoğunluğu motivasyonlarınızı arttırırken, bugün yaratıcılığınızdan maksimum yararlanabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bu gün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Spekülatif konularla ilgilisiniz fakat aşırı risk almaktan kaçınmanızda fayda var. Gezegenlerden eğlence yaşamınızı canlandırıcı etkiler alıyorsunuz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün yaşamınızda maddiyattan kaynaklanan güçlükleri aşabileceğinizi görülüyor. Bugün kendinizi eviniz ve iş yaşantınız arasında dengeleyerek sevdiklerinize gerekli zamanı ayırabilirsiniz. Ayın olumlu açısı yaratıcılığınızı ve iletişiminizi destekliyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Aydan ve diğer gezegenlerden genel olarak olumlu etkiler alacağınız bu gün yakınlarınızla ve akrabalarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği gözleniyor. Fakat zaman zaman nedenini bilmediğiniz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır