kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Burası Kabil TV günaydın dünya!
18 Kasım 2001 Pazar günü Afganistan'ın "özgürlük" tarihine geçecek bir gelişme yaşandı. Bundan tam 6 yıl, 3 ay, 16 gün önce kilit vurulan ülkenin en büyük yayın organı Kabil Televizyonu hayata döndü. Kabil TV'nin yeniden yayına başlaması ülkede Taliban sonrasında yaşanan hızlı değişimin en önemli göstergesi oldu.
Tüm Metin

  Hamas'a nokta atışı
İsrail, Filistinli terör örgütü liderlerine tek tek suikastler düzenlemeye devam ediyor. Geçen Ağustos ayında Batı Şeria'daki ofisinde roketli saldırıya uğrayan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) lideri Ebu Ali Mustafa'dan sonra İsrail, terör örgütü Hamas'ın askeri lideri Mahmud Ebu Hanud'a şok bir operasyon düzenledi.
Tüm Metin

  Gerçek lider Zawahiri'ymiş!
Herkes bu kişinin Usame bin Ladin olduğunu düşünüyordu. Nostradamus uzmanı David Wingenroth'un tanımları bu kişinin El Kaide'nin beyni Ayman el Zawahiri olduğunu gösteriyor. İşte kehanetler ve Zawahiri: Antikrist Mısır'da eğitim görecek.
Tüm Metin

  Aşk şarbonu yendi
ABD'yi 11 Eylül saldırısından beri tehdit eden şarbonlu mektup korkusu, evlenecekleri günü sabırsızlıkla bekleyen bir çiftin kabusu oldu. Thomas Cramer, aylar önce nişanlısı Amanda Boone ile evlenmek için 24 Kasım'a gün aldı.
Tüm Metin

  Brezilya'da diskotek yandı, 6 kişi öldü
Polis, bini aşkın kişinin bulunduğu Caneco Mineiro adlı diskotekteki yangına, orkestranın samba çalmaya başladığı sırada sahneye atılan havai fişeklerin neden olduğunu belirtti. Diskotek iki dakika içinde tamamen yanarken, yaralıların çoğu, acil çıkış kapısı olmadığı için pencerelerden halatlar..
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
İsviçre'de Crossair şirketine ait jumbolino tipi bir yolcu uçağı Zürih Havaalanı yakınında düştü. Zürih polis sözcüsü, Berlin'den havalanan yolcu uçağının dün gece Basserdorf kenti yakınındaki Birchwil bölgesinde düştüğünü belirtti. 32 kişi bulunan uçak enkazından 9 kişinin sağ kurtulduğu...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır