kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Başarılı olduğum kadar mutlu da olayım
Soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim çocuk olmaktan dizeleri aslında her şeyi anlatıyor. Küçük yaşta terk edilen çocukluk, Yılmaz Erdoğan'ın geleceğe büyük adımlarla yürümesine yol açmış. Ve Erdoğan yazmaya başlamış. "Çünkü yazmak zorundaydım" diyor.
Tüm Metin

  Nasıl evlendiler niye boşandılar?
Ne garip bir dünyada yaşıyoruz... Sevgiler, aşklar ve özlemler adeta havada uçuşurken ve aslında herkesin aradığı buyken, mutsuz o kadar çok insan var ki etrafta... Kim neyi arıyor, neyi aramıyor, neyi yitirmekten korkuyor kimse bilmiyor... Ama herkes bir şeyin peşinde, oradan oraya savruluyor.
Tüm Metin

  Dışişleri bakanı gibi menajer
Dört yıldır Milli Takım'ın menajerliğini yapan 44 yaşındaki Can Çobanoğlu, zımba gibi bir adam! Eski voleybolcu, iki çocuk babası ve kendini iyi ifade ediyor. Futbolcularının yaşamlarının her ayrıntısıyla ilgilenen Çobanoğlu, çok şık: Dolce Gabbana, Gucci ve Prada giyiyor.
Tüm Metin

  Huysuz ihtiyar mısnız, yoksa süperstar mı?
Burada rol, rol kesmek anlamına gelmiyor tabii. 'Rol', ilişkideki tarafların sergilediği davranış modelidir. Genellikle de ilişkilerde üstlendiğimiz rol, kimlik gibi değişmezdir. Çünkü kişiliğimizle ilgilidir. Karşımızdakilerin tutumu ile sivrilebilir ya da törpülenebilir.
Tüm Metin

  Fotoğrafıyla geldi aşkına kavuştu
Türkiye'nin en eski amatör fotoğrafçılık derneği İFSAK'ın düzenlediği Fotoğraf Günleri'nin en eğlenceli bölümü "Fotoğrafınla gel" etkinliği bugün yapılıyor. Eğlenceli, çünkü isteyen herkes çektiği fotoğrafı (anı veya vesikalık olmamak kaydıyla) getirip panoya asıyor. Bu fotoğraflar iki saat boyunca sergileniyor.
Tüm Metin

  Hopdediks'i doyuran kent
İçinden nehir geçen şehirler ile ilgili yazılarda, hep nehir kıyılarının yürüyüşler, kafeler ve küçük açık hava sergileri için ne kadar hoş yerler olduğu yazılır. Bu satırların yazarı da, içinden nehir geçen şehirleri pek sever ve yazılarında öncelik verir.
Tüm Metin

  Beşinci nesil Beyaz Fırın
Pasta, kurabiye, poğaça, börek deyince akıllara ilk gelen markalardan Beyaz Fırın, İstanbul'da 1836 yılından bu yana fırıncılık yapan bir aileye ait. Stoyanof soyadlı bu Makedon aile, "Beyaz Fırın" adıyla İstanbullular'a tam dört nesildir hizmet veriyor.
Tüm Metin

  Jose Emmi'den Ankara'ya IMF öğütleri
Mc Donald's'lara açtığı savaş ile ünü dünyaya taşan Fransız köylü Jose Bove ile 11 Eylül miladını konuştuk. 11 Eylül saldırıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düzenlenme nedeni ne olursa olsun, sivilleri hedef alan bir saldırı.
Tüm Metin

  Ramazan sofraları
Marmara kıyılarına üs kuran Polat Reneissance oteli, Ramazan'ı üç ayrı mekanında karşıladı. Müşterilerine sahur vakti oda servisi vermeyi de ihmal etmeyen otelin Mangal, Marmara restoranları ile patisserie'sinde özel mönüler hazırlanmış.
Tüm Metin

  BUKET UZUNER
Aşkın ömrü insanın yüreği kadardır
Yaşamı boyunca hiç aşık olmamış, hiç kimsenin de kendisine aşık olmasına izin vermemiş, sevdiğinin kollarında doya doya kahkaha atmamış, kahrolarak ağlamamış, hazdan titrememiş insanlardır o bazen ailenizde, okulunuzda, çoğu zaman işyerinizde ve mahallenizde önünüze çıkan öfkeli, mutsuz, tutucu, her fırsatta nefret kusan karabasanlar.
Tüm Metin

  MUTLU TÖNBEK
Kızımı kimselere elletmem
Sevgili Köşem Hanım, Duydum ki köşenizi bundan sonra bizim gibi dertli insanlara açmışsınız. Sağolun, varolun. Ben esasında kolej mezunu, yabancı diller bilen, kendi çapında üç beş kitap okuyan, hani Türk standartlarında aydın maydın bile sayılabilecek bir adamdım. Fakat altı ay önce ben bir kız çocuğu sahibi oldum. Ve ne olduysa oldu.
Tüm Metin

  ALİ ESAD GÖKSEL
Sınır ötesi lezzetler
Biz Türkler, tarihi konulardan, filmlerden kısacası işin magazin kısmından hoşlanırız, amma velakin tarihimizi bilmeyiz. Bu halimize de aslında sadece çok ayıp demek kafi değil... Elindeki "muhteşem mirası" farkında olmadan günlük yaşayan mirasyedileri hatırlatıyor resmimiz...
Tüm Metin

  NURİYE AKMAN
Nalan ağlatır Handan güldürür!
Şellale filmiyle 10 yıl aradan sonra beyazperdeye dönen Hülya Koçyiğit yeniden ilgi odağı. Ben perde arkasındaki Hülya'yı tanımak istedim ve gördüm ki hiç rol yapmıyor. Kendisine bu kadar dürüst, cevaplarında bu kadar samimi bir starla karşılaşmadım. Evlat, kardeş, oyuncu, eş, anne, anneanne gibi gerçek hayat rollerini dengeli oynama adına kendini feda edişine, bu yüzden karşılaştığı sağlık sorunlarına üzüldüm.
Tüm Metin

  EMRE AKÖZ
Rakıyla oruç bozma
Ortalama bir Müslüman orucunu bir yudum suyla, bir zeytinle, bir lokma ekmekle bozar... Ama burası Türkiye. Anlatacağım oruç bozma biçimlerinin ilkini gözlerimle gördüm, ikincisini sözüne güvenilir bir gazeteci abimiz anlattı. İlk olay: Altınoluk'tayız. Yaz. İftara az kalmış.
Tüm Metin

  Kısa Kısa Kısa
Sinemalar pahalı diye gidemiyorsanız, size müjdeli bir haberimiz var. Değişik sektörlerden çeşitli firmaların indirim kuponlarını alabileceğiniz internet sitesi www.superkupon.com aracılığıyla bu kez AFM sinemalarında yüzde 50'ye varan indirimden yararlanabileceksiniz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır