kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Sabaha kadar dans
Milli Takım'ın Avusturya'yı 5-0 yenerek 47 yıl sonra Dünya Kupası finallerine katılması tüm yurtta büyük sevinç yarattı. Maçın bitmesinden sonra sokaklara dökülen vatandaşlarımız galibiyeti doyasıya kutladı. İstanbul'da binlerce kişi maçın ardından Taksim Meydanı'na akın etti.
Tüm Metin

  Çılgın aşık önüne geleni bıçakladı
İstanbul İçerenköy'de, sevdiği kız tarafından reddedilen çılgın aşık, ortalığı kan gölüne çevirdi. Sevdiği kızı komaya sokan, annesini ve ağabeyini de çeşitli yerlerinden yaralayan gözü dönmüş aşık, polis tarafından kıstırılınca suç aleti bıçakla ölmek istedi. Dehşet verici olay, dün saat 12.45 sıralarında gerçekleşti.
Tüm Metin

  Ata'nın ruhuyla konuşuyorum
O, Ata'nın çok sevdiği ve yanından hiç ayırmadığı şipşirin bir kız çocuğu olarak siyah-beyaz fotoğraf gibi hafızalarımıza kazındı. Yıllar yılları kovaladı... O minik kız çocuğu da 'Cumhuriyet'le birlikte büyüdü: Ulu Önder Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Kocatepe...
Tüm Metin

  81'lik Top Gu göklere tutkulu
81 yaşında Mehmet Kum. Ama o ekoseli battaniyesini çekip köşede oturanlardan ya da torunlarını alıp parka gidenlerden biri değil... Tabii ki torunları var. Üstelik 8 tane. O, onların ellerinden tutup uçağına bindiriyor ve gökyüzünde kartal gibi süzülüyor...
Tüm Metin

  Faullü binaya kırmızı kart
Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Başkanı Mesut Pektaş, binaları depreme dayanıklılık açısından "kırmızı", "sarı" ve "yeşil" belgelerle sınıflandıracaklarını açıkladı. Yapıların depreme dayanaklılığını tespit etmek için çalışma başlattıklarını kaydeden Pektaş, "Kırmızı belge binanın dayanıksızlığını, sarı belge güçlendirilmesi gerektiğini, yeşil belge ise dayanıklı olduğunu gösterecek" diye konuştu.
Tüm Metin

  Mecnur para arıyor
Hakkında borsada sürekli olarak işlem yapma yasağı bulunduğu halde başkalarının adına işlem yaparak Borsayı manipüle etmekle suçlanan ve gözaltına alınan Fenerbahçeli eski futbolcu Mecnur Çolak'ın kefaletle serbest bırakılmasına karar verildi.
Tüm Metin

  Yeni karakola yeni imaj
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından önceki gün gerçekleştirilen operasyonda sokaklardaki barikatlar kaldırılarak tamamen devlet kontroluna alınan Küçükarmutlu'da sessizlik hakim oldu. Operasyon sonrasında boşaltılarak karakol yapılan ve önüne Türk bayrağı dikilen ölüm evinin duvarları da boyanarak yepyeni bir görünüm verildi.
Tüm Metin

  Lodos felç etti
Bursa, Çanakkale ve Marmaris'te önceki geceden itibaren etkili olan lodos hayatı felç etti. Bursa'daki Peyami Safa İlkokulu'nun çatı destek duvarı yıkıldı. Can kaybı olmazken, bir kişi hafif yaralandı. Kopan elektrik telleri yüzünden en büyük zararı trafik akışı gördü.
Tüm Metin

  Hoşgeldin Ramazan
"Kuran-ı Kerim'in ve Hazreti Paygamber'in en fazla övdüğü Müslüman; akıllı, düşünen ve bilinçli insandır" denilen mesajda, vatandaşlar hurafelerden uzak durmaya çağrıldı. Mesajın hurafelere ilişkin bölümünde türbelerden medet umulmamasını isteyen Diyanet İşleri Başkanı Yılmaz şu görüşlere yer verdi:
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde yaklaşık 1.5 yıl önce kimliği belirsiz bir kişi tarafından tecavüze uğrayan Yasemin Yüce (20) adlı genç kız, lisede okuyan erkek kardeşi Orhan Yüce (19) tarafından öldürüldü. Talihsiz kızın, "Namusunu koruyamadın" diyen babasına kızıp evden ayrıldığı ve bir süre önce emlak bürosunda sekreter olarak işe başladığı öğrenildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır