kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Akrepteki yeni Ayın durumu bu gün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bu gün maddi konular gündemde olabilir kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Karşıt burcunuz Akrepteki yeni Ayın burcunuza oluşturduğu gerilimli açı işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza önem göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Akrep burcunda bulunan Yeni Ay aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Eğlenceli konuların ön planda olabileceği bu gün toplum yaşamınıza her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bu gün eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamanda bulunuyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu günlerde dostlarınız ,komşularınız ve kardeşlerinizden ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Ayın olumlu etkileri diplomatik ve artistik yeteneklerinizi arttırırken aşk konusunda şansınızı açıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bu gün harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzda Güneşle birleşen Ay girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararları uzun vaadeli düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yeni ayın durumu fikirlerinizin çalışmalarınız ve kazançalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğini öngörüyor Bilinçaltınızın oldukça aktif olacağı bu gün yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bu gün sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bu gün fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabileceğiniz görülüyor. Mesleki konularda yüksek bir görev bilinciyle hareket etmeniz dikkat çekiyor. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Akrepteki yeni Ayın desteğiyle yabancı ortamlarla olan iletişiminizin rahat olabileceği bu gün sürpriz ziyaretlere açıksınız. Felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. İnançlarınız doğrultusunda çalışmak hedeflerinize ulaşmanıza destek verebilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır