kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Çılgın aşık önüne geleni bıçakladı

Aşkına karşılık vermeyen kız ile birlikte annesini ve ağabeyini de yaralayan öfkeli aşık, polis tarafından kıstırılınca intihara kalkıştı
İstanbul İçerenköy'de, sevdiği kız tarafından reddedilen çılgın aşık, ortalığı kan gölüne çevirdi. Sevdiği kızı komaya sokan, annesini ve ağabeyini de çeşitli yerlerinden yaralayan gözü dönmüş aşık, polis tarafından kıstırılınca suç aleti bıçakla ölmek istedi.

Dehşet verici olay, dün saat 12.45 sıralarında gerçekleşti. Gülizar Kılavuz (20) adlı genç kızla evlenmek isteyen Ahmet Aydın (30), kendisinden ve ailesinden olumsuz cevap alınca çılgına döndü. Eski Küçükbakkalköy Caddesi'ndeki Özgül Apartmanı'na gelen Ahmet Aydın, sevdiği kızın oturduğu 9 numaralı dairenin kapısını çaldı. Kapıyı Gülizar Kılavuz'un okuldan yeni dönen kız kardeşi Merve (14) açtı. Küçük Merve'yi bıçakla korkutup içeri giren çılgın genç, Gülizar Kılavuz'u kaçırmak istedi. Gürültü üzerine odaya giren anne Senem Kılavuz (45), eli bıçaklı aşığa engel olmak istedi.

ODAYA KİLİTLEDİ
Ancak öfkeli genç, Senem Kılavuz'u kolundan bıçaklayarak etkisiz hale getirdi. Bu kez odaya Gülizar'ın ağabeyi Ramazan (22) girdi. Ahmet Aydın onu da bıçakladı. Feryatları duyan apartman sakinlerinin kapıya dayanması üzerine evden çıkamayacağını anlayan Aydın, Gülizar Kılavuz'u bir odaya kilitledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kapıyı açmaya çalışırken, gözünü kan bürümüş aşık bu defa da Gülizar'ı bıçaklamaya başladı. Genç kız kanlar içinde yere yığılırken, çılgın aşık bıçağı kendi karnına sapladı.

Gülizar Kılavuz, içeri giren polisler tarafından Özel Anadolu Çınar Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Aydın ise Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genç kızın durumunun ağır olduğu bildirildi. Anne Senem Kılavuz ile ağabey Ramazan Kılavuz ise ayakta tedavi gördü.

Yalçın BEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır