kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Müjde bekliyorum
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş, 2002 yılına Türkiye'nin daha güçlü gireceğini, daha iyi günlerin geleceğini söyledi. Ek kaynak çalışmalarının sürdüğünü belirten Derviş, "Bu konuda başarılı olacağımızı sanıyoruz. Uluslararası finans çevrelerinden önemli bir müjde bekliyoruz" dedi.
Tüm Metin

  Devlet de siviller kadar hızlı olmalı
Türkiye'de bir süredir hazırlıkları sessiz sedasız süren ve dün Sabah'ın yayınıyla ilk kez yüksek sesle dile getirilen "Bu ülke için seve seve" kampanyası yeni bir umut ışığı oldu. Daha ilk günde, sokaktaki pek çok insanın yakasında "Bu ülke için seve seve" yapıştırmaları vardı.
Tüm Metin

  'Kifayetsiz muhterisler'
SPK eski Başkanı Ali İhsan Karacan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ve icraatlarına yönelik eleştiri dozunu artırdı. Karacan Dünya Gazetesi'nde yayınlanan makalesinde, "Banka murakıpları tarafından hazırlanan ve suç duyurusunda bulunulması istenen her raporun kusursuz, doğru ve yansız olduğunu ileri sürmek doğru değil" dedi.
Tüm Metin

  Kalite ödülleri sahiplerini buluyor
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Kalite Derneği'nin (KalDer) 10 yıl önce başlattığı Ulusal Kalite Kongresi artık geleneksel hale geldi. Her yıl bir konunun ele alınıp uluslararası katılımcılarla birlikte işlendiği kongre, Türk özel sektöründe 'kalite' bilincinin yerleşmesinde önemli katkıda bulundu.
Tüm Metin

  Piyasalar 'oh' çekti
IMF'den 10 milyar dolara yakın ek kaynak geleceğinin netleşmesi borsaya gaz verdi, dövizi ve faizi aşağıya çekti. Piyasalarda ek yardım tutarının 13 milyar dolar olması beklenirken, bunun10 milyar dolarda kalması, moralleri bozmadı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), Viyana'daki Petrol ve Enerji Bakanları toplantısında, petrol fiyatlarının düşüşünü önlemek için günlük üretimi 1 milyon varil azaltma kararı aldı. OPEC Başkanı ve Cezayir Petrol Bakanı Chakib Khelil, "Üretimi azaltma kararı oybirliği ile alındı" dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır