kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yüksel'in fendi Çağla'yı yendi!
Çağla Şikel'in "Yüksel'in çok soğuk bir yüzü var" sözleriyle başlayan kavga Yüksel'in "Çağla beni kıskanıyor. Benim Dünya İkinciliği derecem var " demesiyle devam etmişti. Herşeye rağmen profesyonellik gereği iki manken de aynı podyuma çıkmaya hatta birlikte tanıtımlarda görev almaktan geri durmuyordu.
Tüm Metin

  Türk sinemasının kara yılı
Türk sinemasının 87'inci yaşı dün sabah Taksim Cumhuriyet Anıtı'na konulan çelenklerle kutlandı. Çeşitli sinema dernekleri paneller düzenledi ama sinemacılara bakarsanız hepsinin içi kan ağlıyor. İlk Türk filminin çekildiği 1914 yılından beri Türk sineması en kötü sezonunu bu yıl yaşıyor.
Tüm Metin

  12.5 milyon dolarlık sutyen
ABD'nin önde gelen iç çamaşır markalarından Victoria Secret's'in yılbaşı kataloğu için hazırladığı bu ürün "Cennet Yıldızı" adını taşıyor. Baştan aşağı elmas ve safir taşlarıyla süslü sutyenin alt tarafı da 750 bin dolar (yaklaşık 867 milyar lira) değerinde.
Tüm Metin

  Derya, Londra'da kebapçı açacak
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses ile süren 18 yıllık beraberliğini bitirdikten sonra hızla iş hayatına atılmıştı. Etiler'de oğlu İdo için bir kebapçı dükkanı açan Derya Tuna, şimdi işleri ilerletiyor. İş kadınlığında bir hayli iddialı görünen Tuna, bir aya kadar İngiltere'nin başkenti Londra'da bir kebapçı dükkanı açacak.
Tüm Metin

  Herkes benim peşimde
Filmin, sloganı "Ben böyle şey görmedim" ise 7'den 70'e herkesin dilinde. "Kahpe Bizans" filminde kale bekçisini canlandıran Şentürk, tam 9 günde 28 ayrı mekanda çekilen bu reklam filminin hayatının akışını değiştirdiğini söylüyor.
Tüm Metin

  En aktif ve en başarılı!
Yaklaşık birbuçuk saat süren ödül töreninde Gülben Ergen, oldukça kalabalık bir öğrenci grubu ile bol bol sohbet etme fırsatı buldu. 1987'den bugüne kadar Gülben Ergen'in 14 yıldır yaptıklarını içeren bir barkovizyon gösterisinin ardından sanatçı ödülünü öğrencilerin tezahüratları
Tüm Metin

  İzel, dans şov için ders alıyor
Kliplerinde ve konserlerinde sevenlerine dans şov sergilemek için Almanya'da dans dersleri alan güzel yıldızın en büyük hayali ise bir müzikal de rol almak. Sesinin güzelliğinin yanısıra diğer meziyetlerini de sergilemek istediğini belirten İzel...
Tüm Metin

  Perihan Savaş'ın sapığı aranıyor
Avukatı Sezgin Özkan aracılığıyla başvurduğu Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği dilekçede, Savaş, söz konusu telefonların 15 Ekim 2001 tarihinde katıldığı bir televizyon programınından sonra başladığını belirtti.
Tüm Metin

  Çiçek Pasajı'nda güzelleştiler
Önceki akşam düzenlenen geceye her zamanki gibi Beyoğlu'nu seven ünlüler de katıldı. Vitali Hakko, Gönül Yazar, Perran Kutman, Fedon gibi isimlerin yer aldığı, Tuborg'un sponsorluğunda düzenlenen gecede Deniz Seki sahneye çıktı.
Tüm Metin

  Melek modası
İç giyim firmaları önümüzdeki yılın kreasyonlarını ardı ardına düzenledikleri defilelerle tanıtıyor. ABD'nin önde gelen giyim firmalarından Victoria's Secrets da tasarımlarını önceki gün New York'ta düzenlediği bir defileyle tanıttı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır