kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Lodos felç etti

Şiddetli lodos yüzünden Bursa'da bir ilköğretim okulunun çatı duvarları çöktü Çanakkale ve Marmaris'te ise vapur ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi...
Bursa, Çanakkale ve Marmaris'te önceki geceden itibaren etkili olan lodos hayatı felç etti. Bursa'daki Peyami Safa İlkokulu'nun çatı destek duvarı yıkıldı. Can kaybı olmazken, bir kişi hafif yaralandı. Kopan elektrik telleri yüzünden en büyük zararı trafik akışı gördü. Ankara Yolu başta olmak üzere birçok yerde trafik lambalarının çalışmaması nedeniyle önemli kavşaklarda polis trafiği düzenledi. Valiliğin soba yakılmaması yönündeki ikazları etkili oldu ve şehirde karbonmonoksit zehirlenmesi yaşanmadı.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL
Çanakkale'de de etkili olan lodos yüzünden Kabatepe-Gökçeada feribot seferleri, Marmaris-Rodos Adası arasındaki deniz otobüsü seferi yapılamadı. Gelibolu-Lapseki araba vapur seferlerinin ise, dün sabahtan itibaren başlatıldığını bildirdi. Çok sayıda küçük tonajlı gemi ise Bozcaada'da bekliyor.

ORMAN YANGINLARI ÇIKTI
KUVVETLİ lodosun etkisiyle yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen orman yangınlarında 34.8 hektar alan zarar gördü. Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de, dün sabah saatlerinden itibaren, 20 orman yangını meydana geldi. Yangınlar, kontrol altına alındı.

İbrahim ÖGE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır