kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Popstar alaturka
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bülent Ersoy

Tepeden tırnağa bir parodi! Gelmiş geçmiş en baskın jüri üyesi. Çemkirmeler kralı Armağan Çağlayan'ı bile sindirdi. Gün geçtikçe Ebru Gündeş'in ablası kıvamına geliyor.

Ebru Gündeş
Jüri üyeliğiyle delikanlı kız imajını sıfırladı! Bülent Ersoy'dan bu kadar ürkmesinin sebebini anlayamadık, açığını merak ettik doğrusu. Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür mü acaba?

Armağan Çağlayan
Şu sıralar sloganı;'Bir Armağan vardı canı sıkılan'. Jürilikten o kadar daralmış ki korkarım yakında canlı canlı tırnaklarını kemirecek! Yine de; yenilsen de yensen de taraftarın senle.

Orhan Gencebay
Bu işler için fazlasıyla beyefendi. Sevim Emre bir yandan, Bülent Ersoy korkusu diğer yandan, "Ah Orhan Baba seni oralara kim koydu?" diyorum. Kaderin böylesine yazıklar olsun!

YÜKSEL AYTUĞ

Bülent Ersoy

Her yapımcının jüri kadrosunda olması gereken isim. Reyting ve temponun düşmesine asla izin vermez. En kötü ihtimalle bir aşk hikâyesi uydurup programı kurtarır.

Ebru Gündeş
En ürkek jüri üyesi. İki dev çınarın gölgesinde gariban bir mantar gibi. En büyük korkusu Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay'ı kızdırmak.

Armağan Çağlayan
Türkiye'de yarışma jüriliği denince akla ilk gelen isim. Şov dünyasını ve Türk izleyicisini iyi tanıması, en büyük avantajı ama kendinden daha delileri görünce sopasını sakladı.

Orhan Gencebay
Ne etliye, ne sütlüye tipindeki jüri üyesi. Onun en büyük kaygısı hayranlarına kötü adam gibi görünmek.


SEMA ÇELEBİ

Bülent Ersoy

O her şeyi abartır. Jüride de kıyafetinden, konuşma tarzına kadar sevdiği biçimde görünüyor. Çok heyecanlı bir jüri üyesi.

Ebru Gündeş
Devlerin arasında kalmış bir küçük diva. Etliye sütlüye karışmıyor. İlginç bir jüri üyesi değil.

Armağan Çağlayan
Herkesin bildiği Armağan işte! Bir şeyler olmaya çalışıyor.

Orhan Gencebay
Bütün geçmişteki birikimlerini kendi tarzıyla ifade etmeye çalışan kibar jüri üyesi. Bu yarışmada bile eşinin gölgesinde kalıyor.


BARBAROS ŞANSAL

Bülent Ersoy

Ekranlarda Gediz depremi. Sanatından çok zanaatını konuşturuyor. Daha ciddiye alınması için tayyör giymesini tavsiye ederim.

Ebru Gündeş
Baba mesleğini mikrodalga fırın rolünde sürdüren ve en alttan bakan jüri. Eğer bir gün benim de ısı dolaşımım bozulursa onu arayacağım.

Armağan Çağlayan
Aslında jüri işinin suyunu çıkaran şahıs. Bu vebali zavallı jüri namzetlerinin boynuna dolayan en baba jüri. Ancak saçı kesildi işi bitti diyorum.

Orhan Gencebay
Yakasındaki kamelyası ile jüri üyesi olunca, insana karpuzun değil ama karizmanın nasıl çizdirildiğini ispatlamış hiperstar.


SABA TÜMER

Bülent Ersoy

Yarışmayı seyretmemin nedeni. İlginç kıyafetleri ve konuşma tarzıyla, Türk halkına her şeyi kabul ettirme yeteneğine sahip olduğunu burada da gösterdi.

Ebru Gündeş
Yeni şarkısı Kaçak beni benden geçirdiği için, eleştirmekte zorlanıyorum. Şarkıya 10, jüri üyeliğine 7 veriyorum.

Armağan Çağlayan
Yarışma programlarının reyting duayeni. Fazla söze gerek yok, her şeyine 10 puan veriyorum.

Orhan Gencebay
Yüzünde 'Benim burada ne işim var' ifadesi hâkim. Kimseyi kırmamaya çalışıyor. Madem ki orada ve jüri üyesi, hakkını vermeli.


ERKAN ÖZERMAN

Bülent Ersoy

Jüri üyelerinin en başarılısı Bülent Ersoy. Kendine has giyimiyle, kendine en yakışanı bulmuş. Programın renkli geçmesini sağlıyor.

Ebru Gündeş
Sempatik! Genç sanatçıları temsil ediyor.

Armağan Çağlayan
Kendi tavrı ve tarzını tekrarlıyor. Bu iş bitinceye kadar da tekrarlayacak gibi gözüküyor. Çok akıllı, şimdi de stand-up yapıyor. TV'den kazandığını değerlendiriyor.

Orhan Gencebay
Jüri üyesi olarak kendi tarzından taviz vermiyor. Her zamanki gibi kibar, sakin, kimseyi kırmadan fikirlerini söylüyor. Bulunduğu jüride denge unsuru.


SAMİ TOSUN

Bülent Ersoy

Ekrandan korkutucu bir taşkınlık yayıyor. Koltuğun arkasından izliyorum. KISS grubundan arak makyajıyla, tekbir getirerek rüyalarıma giriyor. Kâbusum o benim...

Ebru Gündeş
Fevkalade kibar olmaya çalışan aleladeliğiyle çileden çıkardığı söylenebilir. Ve herhangi bir jüri onsuz da olabilir.

Armağan Çağlayan
Artık 'o' iticiliğin çekiciliği kalmadı. Armağan'ın gıcıklığı tedavülden kalktı. Eroin gibi bir şey. Halk gıcıklık talebinde sınır tanımıyor. Armağan da daha gıcıklar tarafından aşıldı.

Orhan Gencebay
Halk konserlerinden başka bir yerde sahneye çıkmayan koskoca 'Orhan Baba', onca sene sonra, Bülent Ersoy'un yanında uvertür olarak sahne almaya başladı ya... Ona artık 'minnoş' diyesim var...
Haberin fotoğrafları