kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
AYŞE ÖZYILMAZEL

Şenay Düdek
Dikkat patlayabilir! Maşallah son zamanlarda Dobra Dobra'da da, jüri koltuğunda da saatli bomba gibi. En iyisi gazabına uğramadan, öpelim kendisini.

Deniz Seki
Şimdilerde jüri üyeliğinin doktorasını yapıyor. Kızdı mı programı terk ediyor, üzüldü mü gözyaşlarını tutamıyor. Aşktan yana şansı yok ama elektriği güzel, dekoltesi bol. Aferin!

Emrah
Çok sıkıcı! Olsa da olur, olmasa da. Hatta olmasın! Çünkü Şenay Düdek'in siniri, Deniz'in dekoltesiyle birleşince 'ailenizin oğlu' edası içimizi kıyıyor.


YÜKSEL AYTUĞ

Şenay Düdek
Dobralığını takdir ediyorum. Ancak dobralık ile damdan düşer gibi konuşmak arasındaki sınırı ihlal ediyor. Hırslı jüri üyeliği başına bela olabilir.

Deniz Seki
Şarkıcılık tecrübelerini değil de duygularını ön planda tutarak yorum yaptığı için tutarsız görünüyor. Daha önce iki kez yarışma jürisini terk ettiği için güven vermiyor.

Emrah
Şenay ile Deniz arasında ince kesilmiş kaşar peyniri kıvamında, bu tost olma hali acıların çocuğu Emrah'a her zaman olduğu gibi yine hüzünle bakmama neden oluyor.


SEMA ÇELEBİ

Şenay Düdek
Her şeye çok sinirleniyor. Herkesin lafını kesiyor. Onu anlıyorum, haksızlıklara dayanamıyor ama seyirciyi strese sokuyor.

Deniz Seki
Çok yapmacık. Bana nedense samimi gelmiyor. İyi bir müzisyen ama jüride olacak kadar kabiliyetli görmüyorum. Ham!

Emrah
Çok efendi, mütevazı, halka karşı saygılı, hazımlı ve muhtaçlara karşı vicdanını asla kaybetmemiş. Adam gibi adam!


BARBAROS ŞANSAL

Şenay Düdek
Yaptığı işte alkışlanılası tek jüri üyesi. Olduğu gibi görünen ve göründüğü gibi olan kavram.

Deniz Seki
Görünüşüne göre, üzerine mutlaka 'Suda batmamak için oturduğun minderi kullan' yazılması gerekli jüri üyesi.

Emrah
Orda oturması en manasız bulduğum 'dene-al' mağduru jüri üyesi


SABA TÜMER

Şenay Düdek
Dobra kişiliğini biraz agresif bir şekilde de olsa, orada da gösteriyor. Çok şey biliyor, bence fazla kızdırmayın.

Deniz Seki
Kimin yarışmacı, kimin koç olduğunu şaşırıyor. Orada yarışmacılara not vermek için bulunduğunu idrak etmesi lazım. Hayatının bu karışık dönemi, jüri üyeliğine de yansımıştır belki.

Emrah
Jüri dekoru gibi duruyor. Kimseyi üzmemeye çalışıyor ama onu her gördüğümde çocuğuna da aynı tavrı sergiliyor mu diye merak etmekten kendimi alamıyorum.


ERKAN ÖZERMAN

Şenay Düdek
Bir televizyon programını başarılı götürdü diye her yerde kendini ispatlama çabasında mı olması lazım? Her soruya cevap vermesiyle aklıma Barbaros Şansal'ı getiriyor.

Deniz Seki
Jüri üyelerinin en şeker kızı! Kendine has bir şekilde olayları tatlı-sert yorumluyor. Beni en çok güldüren jüri üyesi o!

Emrah
Küçüklüğünde çok severdim. Hâlâ severim, bu meslekteki nadir beyefendi delikanlılardan biri. Şöhreti hazmetmiş, dikkatli, ölçülü ve elinden geleni yapıyor.


SAMİ TOSUN

Şenay Düdek
Onun jüri üyesi olduğu hiçbir yarışmaya katılmam. Sokakta karşılaşsak, "Aman abla, lütfen beni foxlama!" diyesim gelir. "Kulağım var, kulağım var," da, nereye kadar?

Deniz Seki
Onun da kulağı var. Ama dikkat çeken yeri kulağı değil. Şahsen, göğüs dekoltesinin içinde kendimi kaybetmek, bilinmeze sürüklenmek isterim. Yarışma falan bahane...

Emrah
Hiç rahat değil. Her an kapıdan biri girecek ve, "Emrah koş..." diye kötü haberi verecekmiş gibi duruyor. Hiçbir 'imaj meykır', hiçbir cımbızcı o kaşları düzeltemedi. Haliyle jüri ağırlığı yok.
Haberin fotoğrafları