kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tetiği çekecek mi?

Hülya Avşar, yeni filmi 'Yeşil Işık'ın bir sahnesinde alnına silahı dayadı ve... Sinemaseverler, Avşar'ın tetiği çekip çekmediğini öğrenmek için filmin gösterime girmeceği günü bekleyecek
Hülya Avşar, yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı ve başrollerini Kenan Işık, Haldun Dormen ve İlker İnanoğlu ile paylaştığı 'Yeşil Işık' adlı filmin intihar sahnesinde ecel terleri döktü. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda ve 0 derece sıcaklıktaki bir havada çekilen intihar sahnesi tam 8 saatte tamamlandı.

SOĞUKTAN DONUYORDU
Filmde, Kenan Işık'ın organ nakliyle karaciğerini alan Elif adlı bir kadını canlandıran Avşar, tetiği çekip çekmediğini, film gösterime girinceye kadar gizlemeye kararlı. Gerçek hayatta ise intihar edenleri bir türlü anlayamadığının altı çizen Avşar bu konudaki düşüncelerini şöyle dile getirdi: Yaşayabilmek büyük beceri ister. Mutlu olabilmenin yolu ise sevgiden geçer. İntihar, dinimizce de büyük günahtır. En mantıklı insanlar bile zaman zaman zayıf durumlara düşebilir. İntihar toplumsal bir yara olduğuna göre intiharı engellemek de yine toplumun görevidir. Zengini-fakiri, kadını-erkeği, kentlisi-köylüsü hepimizin zaman zaman bunaldığı, çıkış noktası bulmakta güçlük çektiğimiz dönemler olmuştur. Ancak unutmamak gerekir ki her sorunun bir çözümü mutlaka vardır.

Mehmet ÇALIŞKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır