kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mayıs 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Eren Holding'den ayrılan Calvin Klein markasının distribütörlüğünü alan Çiçek İç Giyim, markanın İtalya'dan sonra ilk aksesuvar mağazasını İstanbul'a açacak. Firma 2014'e kadar mağaza sayısını 3'ten 15'e çıkaracak.

İngiltere'ye toplantıya gitti Calvin Klein'ı alıp döndü

30.04.2009
Eren Holding ile biten lisans sözleşmesinin ardından yıllardır kendilerine iç giyim üreten Çiçek İç Giyim'e distribütörlük teklifi yaptı. "1999'dan beri markaya iç giyim üretiyoruz. İngiltere'ye toplantıya gittiğimizde marka Eren Holding ile ayrılacaklarını bizim distribütörlük yapıp yapmayacağımızı sordu. Biz de kabul ettik. 1 Nisan'da yapılan sözleşmeyle Calvin Klein'ın saat, çorap ve parfüm dışındaki tüm ürünlerinin distribütörlüğünü biz yürüteceğiz" diyen Çiçek İç Giyim CEO'su Sami Stamati, yıl sonuna kadar 10 milyon liralık ciro hedeflediklerini söyledi. Mağazalar dışında korner'lar da açacaklarını bunun için Boyner'le görüştüklerini belirten Stamati, corner'ların cironun yüzde 20'sini oluşturacağını ifade etti.

KRİZ OLMASAYDI
Markanın özellikle aksesuvarda çok güçlü olduğunu belirten Stamati, İtalya'da iki olan iç aksesuvar mağazasının üçüncüsünü İstanbul'da açacaklarını belirterek, "aksesuvarda franchise verebiliriz. Bunun yanında 2011 yılında Calvin Klein Kids'i açacağız" dedi. 2 milyon euroluk yatırım yaptıklarını ve Eren Holding'ten Calvin Klein ile ilgilenen ekibi de transfer ettiklerini belirteren Stamati, "Kriz olmasaydı bu markayı alamazdık" dedi.