kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mayıs 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

75 yaşındaki adama çıplak şantaj

Ufuk SOYHAN-DENİZLİ/SABAH
Giriş Saati : 01.05.2009 16:36
Güncelleme : 01.05.2009 20:18
Yeni Haber
Denizli'de, 16 dairesi ve 1 çiftliği bulunan 75 yaşındaki İhsan D.'i kaçırıp çıplak fotoğraflarını çektikten sonra şantajla para isteyen 2 kişi tutuklanırken, 3 kişi de aranıyor. ..
75 yaşındaki İrfan D., otomobilini satışa çıkarınca, geçtiğimiz hafta adının Filiz olduğunu söyleyen bir kadın arayıp, aracı denemek istediğini söyledi.
Bunun üzerine hastanenin önünde buluşan ikili, merkeze bağlı Şirinköy'e doğru yola çıktı. Dağdeviren, tali yolda girdiklerinde kadının isteği üzerine otomobili durdurdu. Bu sırada arkadan otomobile binen bıçaklı 2 kişi, yaşlı adamın başına kar maskesi geçirerek ellerini kelepçeleyip, bağırırsa öldüreceklerini söyleyerek bagaja koydu.

Yaklaşık 2 saat gezdirdikten sonra yaşlı adamı Denizli'deki bir eve götüren zanlılar, burada çırılçıplak soyup fotoğraflarını çekti. Bankamatik kartlarını alıp, zorla şifrelerini de öğrenen zanlılar, yaşlı adamı yine başına kar maskesi geçirerek yeniden otomobile bindirip 3 ayrı hesabından 200 TL para çekti.

Ardından da akşam saatlerinde bir mezarlığın yanında otomobiliyle birlikte bırakıldı. Bir vatandaşın yardımıyla kurtulan yaşlı adamı arayan zanlılar, yüklü miktarda para hazırlamasını, aksi halde çektikleri çıplak fotoğrafları herkese dağıtıp kendisini rezil edecekleri tehdidinde bulundular. Bunun üzerine yaşlı adam da durumu polise bildirdi. Hemen harekete geçen polis, güvenlik kameralarından bankamatikten para çektiğini belirlediği bir A.Y'yi gözaltına aldı. Soruşturma sürerken, 1 kişi daha gözaltına alındı ve 3 kişi de aranıyor.