kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Demet'in doğum günü dileği: Bebeğini doğuracağım biri

Dün, yani 23 Nisan sabahı uyandım. Baktım neşe dolmuş muyum? Yok, bir halt dolamamışım. Öyle uyanır uyanmaz neşe dolamıyorum valla. Geçti o günler, hey gidi günleeer. Önce uzun duş seansı yapmalı, sonra mide ilacını alıp çayı fincana doldurmalı ve işlere koyulmalı. "Hadi neşe dol artık" derken gazeteye gelmişim. Gazeteleri okurken telefonumun alarmı 'bip bip' etti. Bakalım bugün programda neler var? Notlar arasında 'Demet Akalın'ın doğum günü' yazıyor. Akşam partisi varmış, davet etmiş. Dur bi arayalım da, soralım doğum günü öğleni nasıl geçiyor Demet Akalın'ın? Telefon rehberi, D.., Demet Akalın, yes, yes... zırr, zırrr... Demet Akalın: Alooo?
* Bendeniz: İyi ki doğdunuz Demet Hanım. Teşekkürler...
* Gün itibarıyla yaş kaç? 37 ama kendimi 29 zannediyorum.
* Peki şu anda ne yapıyorsunuz? İnanmayacaksın ama arabada üzerimde sabahlığım yeni şarkımı dinliyorum.
* Anlayamadım. Arabada sabahlıkla mısınız? Evinize ve kıyafetlerinize ne oldu peki? Doğum günüm diye öğlene kadar uyuyayım dedim. Bu arada dün gece şarkının mastering'i bitecekti. Menajerim sabaha karşı eve bırakmış. Ben de gözümü açar açmaz dinlemek için arabaya indim.

PEMBE GİTTİ TOZU KALDI
* Sorması ayıp ama evde müzik seti mi yok? Şarkı en güzel arabada dinlenir. Şarkının uğuru arabadadır benim için. Eğer arabada kulağa iyi geliyorsa şarkı patlar!
* Yeni şarkınızın sözleri nasıl? Bak dinleee (dinletiyor, ooh kıvır kıvır). "Senin için aşk boş bir yalandı, dilimden düşüp de kırıldı. Toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı."
* Albümünüz ne zaman çıkıyor? Albümü eylül ayına, Şeker Bayramı'na bıraktım ama insanlar benden her yaz bir şey isterler. Bu yaz bir tek bu 'Toz Pembe'yi veriyorum radyolara, kulüplere ve dijital satış yapıyorum.

EVLENME TEKLİFİ ALDIM
* Yeni yaşınızdan ne bekliyorsunuz? İşim çok güzel gidiyor, bu yaz yine her yerde ben çalacağım Allah kahretsin! Yeni yaşımdan tek beklediğim, güzel bir aşk ve bebeğini doğurabileceğim bir adam.
* O nasıl bir adam? Adamlara laf atıp duruyorum ama ben arıza bir kadınım aslında. Bana dayanabilecek bir adam. Kaprislerime, çirkefliğime, güzelliğime... Biz çatlak kadınlarız her şeye 'eyvallah' diyecek kadınlardan değiliz. E, kolay da değiliz. Gerçi dün akşam güzel bir evlenme teklifi aldım ama kabul etmedim.

OĞUZ İLE ARKADAŞIZ
* Kimden, Oğuz Kayhan'dan mı? Hayır. Oğuz'la artık dostuz. O değil. Kim olduğunu söylemem.
* Ben de size mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yeni yaş diliyorum o zaman. Teşekkürler.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın