kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kaya'yı hak etmek 40 fırın ekmek yemek

Ego şişmiş şişmiş, akıl baştan gitmiş a dostlar... Şimdi bu bir sürpriz mi, değil elbet. Kaya Çilngiroğlu'nun, Hülya Avşar zamanından beri böyle yersiz yersiz, densiz densiz, dengesiz dengesiz açıklamaları vardır. Aslında Çilingiroğlu'nun patavatsızlıklarına alışkınızdır. Misal bu adam Türkiye'nin en güzel ve o dönem en başarılı kadını Hülya Avşar'la bebekleri Zehra doğduktan sonraki ilk röportajında şöyle deyivermişti: "Zehra'nın güzelliği annesine, zekası bana benzesin." Yuh! Türkçesi şu yani, "Hülya çok güzel ama benim kadar akıllı, zeki değil. Olamaz da yani..." Daha onlarca gereksiz, 'keşke çenesini tutsaydı' dedirten demeçleri vardır Çilingiroğlu'nun.

FERAYE BİSİKLETİ HAK ETTİ
Şimdi de yeni eşi Feraye için en janjanlısından, en şuursuzundan bir cümle kuruvermiş. E kurar, Kaya'dır, hakkıdır. Kaç yıllık beraberliğin ve bir bebeğin ardından evlendiği eşi Feraye Tanyolaç'la evliliği için pazar günü iki gazetede çıkan röportajlarında aynı şeyi söylemiş: "Feraye beni hak etti. Evliliği hak etti..." Bu ne itici bir konuşma Yarabbim... Sanırsınız Feraya Tanyolaç bütün yıl dersine çalıştı, takdirnameyi getirdi de yıl sonunda hediye olarak bisikleti hak etti. Kaya Bey güzel eşini nasıl da ezdiğin farkında değil mi? Bir erkeği, bir evliliği hak etmek ne demek sorarım size sevgili okur? Feraye hiç evlilik lafını etmedi diye evliliği hak etmişmiş. Bak sen! Valla erkeklerin kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannetmelerine, kadınları evlenmek için can atan yaratıklar olarak görmelerine, kadınların evliliği ve erkeği hak etmek zorunda olduğuna inanmalarına kıl oluyorum ben.

SABRIN SONU EVLİLİK Mİ?

Diyelim "Feraye'yi çok seviyorum ve ona evlilikle sürpriz yapmak istedim" diyebilmek veya "Feraye benim öbür yarım, o aradığım kadın, onun için evlendik, iyi ki hayatımda" diyebilmek falan çok mu zor! İlle de kadın hak edecek, ille de kadın o bitmek bilmeyen sınavlardan geçecek. İlle de erkeğin egosu tavanlara vuracak, ille de aşkın gazozu kaçırılacak, ille de sabrın sonu evlilik olacak öyle mi? Tam burada şarkı girer: Kalsıııın istemeeeem çok teşekkür e-de-rim. Pardon unutmuşum Kaya Bey ve benzerlerine her şey doğuştan haktı zaten değil mi? Aldatmak, kadının kalbini kırmak, kadını aşağı görmek, kendini dünyanın kralı zannetmek falan... Doğru, unutmuşum işte. Benim böyle adamları hak etmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım tabii. Ey evli okur kadın: Sen de her gün sor kendine "Bu kocayı hak etmek için ne güzellik yaptım" diye.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın