kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Futbolcu musunuz, serseri mi?

Bu ne rezillik a dostlar. Pazar akşamı Mert ve Zeynep'le kolileri bantlarken bir yandan da Galatasaray-Fenerbahçe maçını izliyoruz. Daha doğrusu onlar izliyor ben babaanneler gibi hadiseye Fransız olmadığımı kanıtlamak için her gürültüde "N'oldu? Gol mü oldu?" çekiyorum. Malum, maçta gol olmadı ama olanlar oldu. Futbolcular birbirine girdi, (Çok şaşırdık çoook) o onu itti, öbürü berikini kaktı, diğeri dayılandı... O esnada kapalıda hızını alamayan taraftar çatıya çıktı, portatif çatı az kaldı alt tribündekilerin ezilmesine sebep oluyordu. Maç değil kan davası, spor değil savaş mübarek. Maçtan sonra 'Maraton'u izlemeye başladık. O müthiş yetenek dedikleri Arda çıktı kameraların önüne... Hani Semih'e yumruk çakıp kırmızı kartı gören Arda. Aaa! Arda kesilmiş Ağa.

TÜRKİYE GERÇEĞİYMİŞ
Gözdağı vere vere, dayılana dayılana demeçliyor kameralara. O da birçok yurdum erkeği misali 'asarım keserim' edalarının onu daha erkek yaptığına falan inanıyor besbelli. "Biz abi çekiyoruz diye saygımızdan kusur etmiyoruz diye suçlu mu olduk? Kimseden korktuğumuz çekindiğimiz yok, dışarıda da içerde de!" Bak seeen. Resmen 'yerse çıkışa gel' çekiyor, mahallenin serserileri gibi. Yıldız futbolcu dedikleri bu yani öyle mi? Devam ediyor... "Kim nerede küfür etmiyor ki, Bu Türkiye gerçeği. Biz Kadıköy'de de küfür yiyoruz." Eh çok güzel. Aynen devam edin, hatta suyundan da koyun. Bu Türkiye gerçeğiymiş ya, siz de taraftara verin gazı verin. Futbolcularımız bu kafadaysa daha çok olay çıkar.

VOLKAN'IN AĞRISI...
Helal olsun onlara. Sözüm tabii ki sadece Arda'ya değil, o akşam birbirine giren tüm futbolculara. Mesela o Volkan'ın da yatacak yeri yok! Galatasaray seyircisine yaptığı hareketle tribünleri birbirine kattı, sonra da bahane olarak "Altı aydır kasığımda ağrı vardı" dedi. Acısını bizimle paylaştığı için eksik olmasın ama tribünde kopan fırtınada çocuğunu kapıp kaçan adam hala gözümün önünden gitmiyor. Kasık ağrısı can ağrısına benzemez Volkan Bey. İnşallah çok sağlam cezalar çıkar bugün. Belki akıllanırlar, belki...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın