kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Midibüs otomobille çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

AA
Giriş Saati : 21.04.2009 16:58
Güncelleme : 21.04.2009 18:38
Yeni Haber
Mersin'de meydana gelen trafik kazasında, 1'i yabancı uyruklu 2 kişi öldü...
Selim Tudinoğlu yönetimindeki 33 M 0109 plakalı yolcu midibüsü, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Tulumba Köprüsü üst geçidinden seyir halindeyken Mevlüt Adıgüzel (52) adlı yaya yolun karşısına geçmeye çalıştı.

Tudinoğlu, yayaya çarpmamak için ani manevra yaptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, Adıgüzel'e çarptı, ardından refüjü aşarak karşı şeride geçti.

Midibüs daha sonra Erdemli istikametine giden Cumali Şimşek (54) idaresindeki 33 PV 175 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada 33 HE 710 plakalı otomobili ile Erdemli istikametine giden Erdoğan Candan (39) idaresindeki otomobil de minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilin sürücüsü Cumali Şimşek, olay yerinde hayatını kaybetti. Sivil Savunma ekiplerince otomobilden çıkarılan İsviçre uyruklu Plus Markuse Kaijer (39), kaldırıldığı Mersin Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Aynı otomobilde bulunan Geb Krebiell Şimşek ile Mevlüt Adıgüzel de (40) kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diğer otomobilde bulunan 4 yaşındaki Doğa Candan da hafif şekilde yaralandı.

Polis ekipleri, midibüs sürücüsü Tudinoğlu'nu gözaltına aldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydetti.