kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kaza sonrası tam bir can pazarı yaşandı. Feryatlar arasında minibüste sıkışanları çıkarmak için herkes seferber oldu. Yaralılardan 4’ü ise hastanede yaşamını yitirdi.

Bir düğün, iki ihmal 10 cenaze, 16 yaralı

İlhan DEMİRCİOĞLU - SABAH
20.04.2009
Samsun'da düğünden dönenleri taşıyan 141promil alkollü sürücü aniden yola çıkınca kamyona çarptı. 2 kez alkolden ehliyetine el konulan şoför gözaltında..
Samsun'da düğün evinden dağılan davetlileri eve götüren minibüsle kamyon çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada 10 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Kazanın ardından gözaltına alınan minibüs sürücüsünün 141 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün daha önce de iki kez ehliyetine el konduğu ortaya çıktı. Neşeyle başlayan düğünün faciayla noktalanmasına neden olan kaza önceki gece 00.15 sıralarında meydana geldi. Erzincan'da vatani görevini yapan ve tezkeresine 3 ay kalan Muhammed Kalalioğlu ile Pınar Acar'ın düğününden dağılan davetliler, Kamil Kuşçulu (35) yönetimindeki minibüsle yola çıktı. İçinde 20 kişinin bulunduğu minibüs yan yoldan Samsun-Ordu karayoluna çıktı. Tam bu sırada Sinop istikametinden gelip Trabzon istikametine gitmekte olan Ahmet Coduroğlu yönetimindeki kamyon bir anda yola çıkan minibüse yandan çarptı. Büyük bir hızla yaşanan çarpışmanın ardından minibüs hurdaya döndü. Kazada yaralılar araçta sıkıştı. Ortalığın kan gölünü döndüğü minibüste altı kişi can verdi. Sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılan 4 kişi daha kurtarılamadı.

DAMADIN ANNESİ DE ÖLDÜ
Kazada damadın annesi Muradiye Kalelioğlu, babaannesi Necmiye Kalelioğlu, gelinin dedesi Ömer Şahin, Abdurrahman Cömert, Hatice Ay, 2 yaşındaki Ebrol Şahin, Yaren Şahin, Gönül Genç, Sevilay Şahin, Duygu Çakır hayatını kaybetti. Kazada Hülya Şahin, Dursuye Şahin, Bensube Akın, Rahmi Kurt, Dilara Çakır, Nuray Çakıroğlu, İsmet Çakıroğlu, Aygül Tekkaş ve Bekir Yıldırım da yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Medical Park Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 3 kişiden kamyon şoförü Ahmet Coduroğlu ve minibüsü kullanan Kamil Kuşçulu tutuklandı.
Haberin fotoğrafları