kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ağabeyini ve tüm ailesini katletti

Deniz DERİN - Hasan ERŞAN
21.04.2009
Çatalca'da ağabeyi İsmet Ergül'ü av tüfeğiyle vuran 31 yaşındaki Necdet Ergül, evlerine giderek yengesi ve 4 yeğenini de öldürdü..
İstanbul Çatalca'ya bağlı Hallaçlı köylüleri, içine kapanık, herkese aşırı saygılı davranan biri olarak bilinen Necdet Ergül'ün (31) işlediği vahşi cinayetler karşısında dehşete düştü. Necdet Ergül önceki gece köy meydanında kavga ettiği ağabeyi İsmet Ergül'ü (44) av tüfeğiyle öldürdü. Daha sonra ağabeyinin evine giderek, yengesi İlknur Ergül (34) ile yeğenleri Hilal (14), Nesrin (14) ve İlkan'ı (11) tabancayla katletti. Bu sırada 9 yaşındaki Furkan kapının arkasına saklandı. Ancak silahında kurşun kalmayan zanlı, Furkan'ı da boğazını bıçakla keserek öldürdü. Jandarma Ergül'ü silahlarla birlikte yakaladı.

'KIZ MESELESİ' DEDİ
Necdet Ergül'ün jandarmada verdiği "Bir kızı seviyordum. Ağabeyim ile yengem birlikte olmamıza onay vermedi" ifadesi inandırıcı bulunmadı. Komşuları iki kardeşin arasında yıllardır husumet olduğunu söyledi. Zanlı, linç ihtimaline karşı köylülerden ve gazetecilerden kaçırıldı. Hallaçlı köyü olayın duyulması ile birlikte medya mensuplarının akınına uğrarken, arkadaşları korkunç bir cinayete kurban giden Hallaçlı İlköğretim Okulu tatil edildi. Gözaltına alınan Necdet Ergül'ün tekrar tekrar "Ben yeğenlerimi seviyorum. Onlarla top oynuyorum" dediği öğrenildi. Ergül tutuklandı. Cinayete kurban giden 6 kişinin cenazeleri gözyaşları içinde Hallaçlı köyü mezarlığında toprağa verildi.