kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İnternet kafede uyuyakaldı

AA
Giriş Saati : 21.04.2009 12:03
Güncelleme : 21.04.2009 18:38
Yeni Haber
Konya'da bir internet kafede uyuyakalan ve geceyi iş yerinde geçirmek zorunda kalan müşteri, sabah iş yeri açılınca bulundu. Yaşananlar güvenlik kameralarıyla da görüntülendi...
Konya'da bir internet kafeye arkadaşlarıyla gelen genç müşteri, bodrum katta bulunan masalardan birine geçti ve oyun oynamaya başladı. Bir süre sonra bilgisayar başında uyuyakalan genci, arkadaşları da unuttu.

Gecenin ilerleyen saatinde sahipleri iş yerini kapattı. Yaklaşık 3 saatlik uykunun ardından bulduğu koltuktan kalkan genç, karanlıkta yolunu bulamayınca cep telefonunun ışığından yararlandı. Bir süre kafe içerisinde dolaşan, çıkış yolu bulamayan, telefonla da yardım istemeyen genç üst katta bulduğu bir koltukta uyumaya devam etti.

Sabah iş yeri açıldığında seslerle uyanan genç, merdivenlerden aşağıya inince iş yeri sahipleri şaşkına döndü. Kendisine ikram edilen çayı içen genç daha sonra evinin yolunu tutarken, yaşananlar iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İş yeri sahibi Alparslan Dere, kafenin ışıklarını kapatmak için bodrum kata kendisinin indiğini, ancak uyuyan kişiyi fark etmediğini söyledi.

Bu tür olayların daha önce de yaşandığını belirten Dere, ''bilgisayar başında oyun oynarken uyuyakalmış. Biz de sabah geldiğimizde bulduk ve ardından güvenlik kamerası görüntülerini izleyip güldük'' dedi.