kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Şamdan Plus'tan sosyeteye 1 Nisan şakası

03.04.2009
Şamdan Plus'ın 1 Nisan sayısı sosyetenin ünlü simalarına yapılan ve herkesi şaşırtan şakalarla dolu. Şakalar, sosyetede ve medyada yankı uyandırdı..
Şamdan Plus dergisinin 1 Nisan'da yayınlanan 250. sayısı çıkış tarihine uygun olarak 'şakacı' bir sayı oldu. Derginin orta bölümünde yer alan 'özel haber'lerin hepsinde şaka yapan dergi ekibi, yaptıkları başarılı prodüksiyonlarla da okuyanlara "Acaba gerçek mi," sorusunu sordurttu. Sosyetenin ünlü simaları ise kendileriyle ilgili yapılan şakaları gülümseyerek karşıladı.
Dergide şaka yapılan isimlerin başında ünlü işadamı Ali Koç geliyor. Fenerbahçe'nin asbaşkanı olan Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç'un Sivasspor'a başkan olacağı ve şimdiki başkan Mecnun Odyakmaz'ın devir hazırlıklarına başladığı iddia edildi. Odyakmaz'ın hediye ettiği Sivasspor formasıyla hatıra fotoğrafı çektirdiği de öne sürülen Ali Koç'un bu öneriyi yakın çevresine ve ailesine danıştığı ve artık yükselen bir değer haline gelen Sivas'a başkan olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Haberi olur mu bilmiyoruz ama ünlü yıldız Angelina Jolie de Şamdan'ın 1 Nisan şakalarından nasibini aldı. Cengiz Abazoğlu'nun Paris Haute Couture Moda Haftası'nda sergilediği ve Rus manken Martha'nın seksi pozuyla büyük yankı uyandıran mavi renkli, yan tarafları derin dekolteli elbiseyi satın aldığı öne sürülen Jolie'nin bu elbisenin içindeki fotomontajlı hali ise oldukça başarılıydı.
İşadamı Nurettin Hasman'a yapılan şaka ise onun av merakıyla ilgiliydi. Şamdan'cılar Nurettin Hasman'ın Adapazarı'nın Akyazı ilçesine bağlı köylerde avlanırken jandarma tarafından gözaltına alındığını ileri sürdü. Şakanın devamında ise av yasağına uymadığı için bir gün gözalında tutulan ve sonra savcılığa çıkarılan ünlü işadamının para cezasıyla kurtulduğu belirtildi.

ŞEBNEM ÇAPA DA NASİBİNİ ALDI
Şamdan ekibi bir türlü çıkmayan albümüyle sürekli konuşulan Kamhi ailesinin genç kızı Lara'nın çok beklenen albümünü çıkardığına dair şaka yapmaktan da çekinmedi. Beş yıldır albüm çıkarmak için hazırlanan Lara Kamhi'nin albüm kapağını ele geçirdiklerini yazan dergi, albümün de önümüzdeki hafta çıkacağını iddia etti.
Şaka yapılır da Deniz Akkaya atlanır mı? Dünyanın en önemli iç giyim, mayo-bikini ve giyim markası Victoria's Secret'ın her yıl düzenli olarak yayımladığı kataloğunda bu sezon Türkiye'den Deniz Akkaya'nın yer aldığı şakası, ne yalan söyleyelim oldukça inandırıcıydı.
Şamdan Plus'ın 1 Nisan şakasının diğer kurbanları ise Eda Taşpınar ile Şebnem Çapa oldu. Her yaz Bodrum Türkbükü'nde giydiği mayo, bikini ve mayokinileriyle gündem yaratan Eda Taşpınar'ın sonunda dünyaca ünlü spor dergisi Sports Illustrated'ın da dikkatini çektiği ve kapak fotoğrafında yer aldığı ileri sürüldü. Ama Şebnem Çapa'ya yapılan şaka ise "Yok artık," dedirten cinstendi. Cemiyet hayatının ünlü simalarından Şebnem Çapa'nın dört buçuk aylık hamile olduğu ve eşi Celal Çapa'yla ortak karar vererek 24 yıl aradan sonra yeniden anne olmak istediği öne sürülen Çapa'nın bu şakaya tepkisini herkes gibi biz de merak ediyoruz.
Haberin fotoğrafları