kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Sarı Lale'nin en yaşlı üyesi Sonya Sosterman ve en genç üyesi Öykü Irmakkesen bir araya geldi.

Onlar, sanatın 'lale'li sponsorları

MELİS D. ÇALAPKULU
03.04.2009
İstanbullu sanatseverlerin gündemini en çok meşgul eden festivallerin yaratıcısı İKSV, 'Lale Kart' sistemiyle takipçileri tarafından destekleniyor ve onlara bol avantaj sunuyor..
İstanbul'un sanat yaşamındaki en etkin kuruluşlardan biri olan İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV), bugün başlayan Uluslararası İstanbul Film Festivali'yle bir süre sanatseverlerin gündemini meşgul edecek.
Film festivalinin yanı sıra klasik müzik, caz, tiyatro, filmekimi, Minifest festivalleri ile İstanbul Bienali'ni düzenleyen vakfın, bütün bu organizasyonları başarıyla gerçekleştirmesinin altında ise sağlam bir sponsorluk sistemi yatıyor.
Sponsorluk deyince herkesin aklına büyük şirketler gelir ama İKSV'nin bu şirketler dışında, tüm etkinliklerini sıkı takip eden izleyici kitlesinin de vakfa katkıda bulunduğu bir 'Lale Kart' üyelik programı var. Bu, bir nevi bireysel sponsorluk. Ama tabii kart sahiplerine sağladığı çeşitli avantajlar da var. Dört ayrı renkteki kartların fiyatları ve sağladığı avantajlar çok farklı.
Ama hepsi için en önemlisi 'öncelikli bilet alma avantajı'. Yani eğer lale kartınız varsa, en sevdiğiniz sanatçıların konserlerine, en çok görmek istediğiniz filmlerin istediğiniz seansına herkesten önce ve indirimli bilet alabiliyorsunuz.
Her biri iki kişi için geçerli olan ve siyah, beyaz, kırmızı ve sarı renklerdeki bu dört kartın avantajlarını, kart sahipleriyle konuştuk.