kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Küs değiliz"

İlker GEZİCİ
Giriş Saati : 31.03.2009 11:42
Güncelleme : 31.03.2009 20:58
Yeni Haber
'Ayrılık' dizisinin oyuncuları yapımın tanıtım yemeğinde buluştu. Azra Akın, Zeynep Tokuş ile "Küs değiliz" dedi.....
Çekimleri Türkiye dışında yedi ayrı ülkede gerçekleştirilen TRT'nin en büyük prodüksiyonlu yapımlarından 'Ayrılık' dizisinin tanıtım daveti Revan Restaurant'ta yapıldı. Gecede, seçim yasağı olmasına karşın alkol servisi yapılması dikkat çekti.

AZRA AKIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ZEYNEP TOKUŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



KÜSLÜK YOK!

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Azra Akın, Kaan Urgancıoğlu, Zeynep Tokuş ve Ahmet Özhan gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizinin tanıtım yemeğinde yapımın tüm oyuncuları biraraya geldi.

İran'daki çekimlerde Zeynep Tokuş'un çarşaf giyerek gündeme gelmesinin ardından rol arkadaşı Azra Akın'ın buna tepki gösterdiği için küs oldukları konuşulan ikili birlikte basına poz verdi.

Tokuş çarşaf olayıyla ilgili konuşmaktan kaçınırken, Akın; "Dizi sebebiyle başörtü giymemiz gerekti. Bunun dizi çekimleri dışında reklam amaçlı kullanılması beni rahatsız etti. Ben bunu dile getirmiştim" diye konuştu. Öte yandan rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu'yla adının anılmasına ilişkin, Akın şu açıklamayı yaptı:

"Dizide oynuyoruz diye bizi yakıştırıyorlar. Bu, tanıtım için yapılan bir şey. Ama bizim için hoş olmuyor. Hep bu sorularla karşılaşıyoruz. Aramızda bir şey yok. Olsa söyleriz zaten!"

Urgancıoğlu da konuya ilişkin; "Biz birlikte çalışmaktan keyif alıyoruz. Bu elektriğin aşk olarak yazılması normal" diye konuştu.