kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Long Island'daki bu sarayda yaşayacaklar

30.03.2009
Angelina Jolie ve Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde Long Island'da bulunan bu 60 milyon dolarlık evi bir süreliğine kiraladı. Hayranlarının merak ettiği saray yavrusu eve Life&Style dergisi girdi! İşte ünlü çiftin yeni aşk yuvaları..
Birçok kişi Brad Pitt'in çocuklarının dadısıyla yaşadığı yakınlaşma sonucu Angelina Jolie'yle arasının bozulduğunu söylese de, ünlü çift yaşam tarzlarıyla bu söylentileri yalanlıyor. Bir süre Jolie'nin yeni filmi 'Salt'un çekimleri için New York'ta yaşaması gereken ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Long Island'da bir ev kiraladı. Pitt ve Jolie, çocuklarıyla birlikte kısa süre içinde bu yeni eve taşınacak.

ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Uygunsuz partiler
Hayranlarının merak ettiği bu saray yavrusu evin içine ABD'nin ünlü magazin dergilerinden Life&Style girdi. Geniş bahçesi, büyük havuzu, ahşap merdivenleri, saunası ve şarap mahzeniyle birkaç yüzyıl öncesini andıran ev için ünlü çift hazırlıklara kısa süre önce başladı. Evin büyük bir bölümünü çocukları için koordine etmek isteyen Jolie-Pitt çifti, çocukların odası için özel mobilyalar sipariş etti. Ancak önümüzdeki günlerde evlerine taşınacak olan çifti üzücü bir de haber bekliyor. Bölgede çalışan ve Life& Style dergisine konuşan bir emlakçı, bu evin bir süre önce seks partilerine ev sahipliği yaptığını söylüyor. Emlakçı, "Bu evde çocuklara hiç de uygun olmayacak türden partiler yapıldı. Sanırım Angelina Jolie ve Brad Pitt bu evde yapılan partileri bilmiyordu. Yoksa burayı kiralamayı düşünmeyebilirlerdi" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları