kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Muğla'da yangın: 1 ölü, 5 yaralı

AA
Giriş Saati : 31.03.2009 09:03
Güncelleme : 31.03.2009 20:58
Yeni Haber
Muğla'da 3 katlı ahşap binada çıkan yangında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı...
Şeyh Mahallesinde Ayvaz Işık'a ait 3 katlı ahşap evde saat 01.00 sıralarında başlayan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürdü. Ekipler, Ayvaz Işık (42) ve eşi Mevlüde Işık, çocukları Serkan (13), Emre (15) Işık ile ikinci katta yaşadıkları öğrenilen Mecit (80) ve Fatma Çakmaz'ı (79) evden çıkardı.

Yangında ağır yaralanan ev sahibi Ayvaz Işık (42), tedavi gördüğü Muğla Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Mevlüde Işık, Mecit (80) ve Fatma Çakmaz'ın (79) tedavisinin Muğla Devlet Hastanesinde sürdürüldüğü öğrenildi.

YANGINDA YARALANAN İKİ KARDEŞİN TEDAVİSİ İZMİR BEHÇET UZ ÇOCUK HASTANESİNDE SÜRÜYOR

Muğla'da 3 katlı ahşap binada çıkan yangında yaralanan 2 kardeşin tedavisi İzmir'de sürüyor.

İzmir İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Mehmet Özkan, sabaha karşı Muğla'da bir evde çıkan yangında ağır yaralanan Serkan Işık (13) ve kardeşi Emre Işık'ın (15) ambulansla Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesine getirildiğini bildirdi.

Emre Işık'ın vücudunda yüzde 64, kardeşi Serkan Işık'ta ise yüzde 34 oranında ikinci ve üçüncü derece yanık olduğunu kaydeden Özkan, ''Çocuklarımızdan birinin sağlık durumu daha ciddi. Yanık ünitesindeki yoğun bakım servisinde hastaların tedavileri sürüyor. Kardeşlerin iyileşmesi için elimizden geleni yapıyoruz'' diye konuştu.

3 ÇOCUK SONRADAN FARK EDİLDİ

İtfaiye ekipleri, yanan evde çocukların uyudukları belirtilen Şahin ile Defne ve Sema Yılmaz'ı dumandan zehirlenmekten son anda kurtardı.

Yangına müdahale çalışmalarını takip eden Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, itfaiye ekiplerinin yangına 4 dakika içinde müdahale ettiğini belirterek, ''Bana ulaşan bilgiye göre yangında ekiplerimiz 6 kişiyi evden çıkardılar. Bunlardan 2'si İzmir'e sevk edildi. Yangının alt kısımdan başladığı tespit edildi. Çıkış nedeni araştırılıyor.'' dedi.