kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aynı kaderi paylaştığı Ayşe'ye uğur bileziği

Fatih ULAŞ
30.03.2009
Beyoğlu'nda başına düşen camla 40 gün komada kalan Ece'nin babası, trafik kazası nedeniyle 45 gündür komada olan Ayşe'nin babasını ziyaret etti, Ece'nin hediyesini verdi..
İstanbul Taksim'de, üstüne vitrin camı düşen ve 40 gün sonra mucize eseri komadan çıkan Ece'nin babası İhsan Turhan'dan, Fatih'te halk otobüsünün altında kalan ve 45 gündür yaşam savaşı veren Ayşe'nin babasına moral ziyareti...

Kızının, Ayşe için dua ettiğini söyleyen Turhan, Ece'den hediye olarak getirdiği üzerinde "uğur böceği" olan bilekliği de baba Mehmet Gezer'e verdi.

Üniversiteye hazırlanan Ayşe Gezer, geçen 15 Şubat'ta dershaneye giderken, Haseki trafik ışıklarında, önünde duran otobüsü sollayan bir halk otobüsünün altında kaldı. Kazadan 3 gün sonra doğum günü olan kız, beyin kanaması geçirip komaya girdi. Tanık bulunamayınca otobüs şoförünün kusuru tespit edilemedi.

Ayşe'nin babası Mehmet Gezer'in en büyük moral kaynağı ise Ece'nin yaşam savaşı oldu.

Ece'nin babası İhsan Turhan Ayşe'nin hikâyesini SABAH'ta okuyunca soluğu gözü yaşlı babanın yanında aldı. İki baba, Ayşe'nin yattığı Haseki Hastanesi'nde buluştu. "Mucize kız Ece"nin yolladığı uğur böcekli bileziği alan Mehmet Gezer, "Ece başardıysa, Ayşe de başarabilir" derken, İhsan Turhan "Haberi Ece'ye gösterip, 'Bak, insanlara umut oldun' dedim. Ellerini kaldırıp işaret diliyle Ayşe için dua ettiğini söyledi" dedi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
Ocak ayında Beyoğlu'nda başına düşen pencere camıyla komaya giren ve 40 gün sonra gözlerini açan Ece şu an konuşamıyor ve yazarak iletişim kuruyor. Ayşe Gezer'in yaşam savaşı ise 45 gündür devam ediyor. Kazada kimin kusurlu olduğu ise halen belirsiz.