kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Esrar çantasını bırakıp altın çantasını götürdü

Murat KARAMAN SABAH
30.03.2009
Esrar dolu çanta yerine, içinde 2 kilo altın bulunan, aynı renk ve marka çantayı alıp giden kurye, altının sahibi olan çiftin ihbarıyla yakalandı..
Adana'da uyuşturucu kuryesi Murat Torun (20), otobüsün bagajına koyduğu içinde 2 kilo esrar bulunan çanta yerine, içinde 2 kilo altın bulunan aynı renk, aynı marka çantayı yanlışlıkla aldı. Polis genci bir internet kafede buldu. Anaokulu öğretmeni Leyla Kesen (29) ile ziraat mühendisi eşi Halit Kesen'in (29) yaşadığı olay film senaryolarını aratmadı. Bir yıllık evli çift, 3 ay önce dünyaya gelen kızlarını da alıp, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde oturan akrabalarını ziyarete gitti. Düğünlerinde takılan ziynet eşyalarının çalınmasından korkan Leyla Kesen 2 kilo ağırlığındaki altınlarını da yanında götürdü. Çift, dönüşte altınların bulunduğu el çantasını da büyük spor çantasına yerleştirip bagaja verdi.

TAKSİCİDEN İZ SÜRÜLDÜ
Kesen çifti, Yüreğir Otogarı'nda otobüsten inip bagajdaki çantalarını alarak eve gitti. Çift, çantayı açtıklarında büyük bir şok yaşadı. İçinde esrar bulunan çantayla karşılaşan ve paniğe kapılan Kesen çifti hemen 155 polis hattını aradı. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları araştırmada çantayı bir gencin aldığını tespit etti. Ekipler otogarda yaptıkları araştırma sonucunda, gencin bindiği taksiciye ulaştı. Taksici, elinde çanta bulunan genci Çakmak caddesinde bir internet kafeye bıraktığını anlattı.

CHAT'TE YAKALANDI
Ekipler, zanlıyı internet kafede chat yaparken yakaladı. İçinde 2 kilo altın bulunan çantayla ele geçirilen Murat Torun, polis merkezine götürüldü. Uyuşturucu bulundurmak ve içmek suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan Torun, esrarı Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden adını bilmediği bir kişiden aldığını, satmak için Ankara'ya gideceğini ve otobüsün hareket saatini beklerken vakit geçirmek için kafeteryaya gittiğini söyledi.