kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Seçimi bırakıp geleceğe bakalım"

ANKA
Giriş Saati : 30.03.2009 17:02
Yeni Haber
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Artık 29 Mart'ı geride bırakıp gelecek için çalışmalıyız" dedi.....
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "29 Mart Yerel Seçimlerini geride bırakarak ülkece bir demokrasi sınavından daha başarıyla geçtik. Artık 29 Mart'ı geride bırakıp gelecek için çalışmalıyız" dedi.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı, yaptığı yazılı açıklama ile yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçilen yerel yöneticilere görevlerinde başarı dileyen Sabancı, yerel seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Sabancı, açıklamasında şöyle dedi:

"29 Mart Yerel Seçimlerini geride bırakarak ülkece bir demokrasi sınavından daha başarıyla geçtik. Öncelikle, seçilen yerel yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ortaya çıkan seçim sonuçları hiç kuşkusuz kendi içinde bazı mesajları da barındırmaktır. Her partinin ve her yöneticinin halkın verdiği bu mesajları doğru okumasını ve siyasi hayata en doğru şekilde yansıtmasını ümit ediyorum. Dünyanın içinde bulunduğu ve Türkiye'yi de derinden etkileyen ekonomik kriz tüm etkisiyle devam ediyor. Artık hep beraber 29 Mart'ı geride bırakıp gelecek için çalışmalıyız. Türkiye'nin, seçim havasından çıkıp, ekonomik krize karşı yangın söndürücü tedbirlere devam ederken, orta ve uzun vadeli kalıcı önlemler alması gerekmektedir. Ayrıca bu yeni dönemde ülkemizin tüm kurumlarının ve siyasi partilerinin önceliği Avrupa Birliği sürecini yeniden canlandırmak olmalıdır."