kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eğlence dönüşü kaza: 2 ölü, 3 yaralı

İHA
Giriş Saati : 29.03.2009 08:34
Güncelleme : 29.03.2009 21:28
Yeni Haber
Adana'da lise öğrencisi gençlerin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün virajda aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu baraj gölüne uçtu. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralı olarak kurtuldu...
Kaza, saat 21.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Amerikan Adası'nda meydana geldi. Hacı Ahmet Atıl Lisesi son sınıf öğrencisi Sedat Duymaz (18), babasına ait 01 TY 142 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Duymaz, sınıf arkadaşı Cansel Ercengiz (17) ile arkadaşları Olcay Aslan (18), Hüsnü Doğan (19) ve Uğur Akıllı'yı (20) da alarak Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Adnan Menderes Bulvarı'na gitti.

Ehliyeti bulunmayan Duymaz'ın virajda aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, sahilden 15 metre ileriye uçarak, takla attı. Ters dönen otomobil daha sonra suya gömüldü. Otomobilin arka koltuğunda bulunan 3 kişi, vatandaşların da yardımıyla çıkarılırken, önde bulunan Sedat Duymaz ile kız arkadaşı Cansel Ercengiz takılı olan emniyet kemerlerini çıkaramayınca araçta kaldı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine Can-Kur ekibi olay yerine geldi. Ekip, 2 lise öğrencisini bulundukları yerden çıkartamayınca, otomobil halatla kıyıya çekildi. Otomobil kıyıya çekildikten kısa bir süre sonra 2 genç, sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Duymaz ve Ercengiz bütün müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Sedat Duymaz'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Gençlerin cesetleri, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.