kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Sevilay YÜKSELİR
SEVİLAY yazıyor

Münevver'in katili yatla mı kaçtı?

20 günü geçti ve Münevver'in katili Cem Garipoğlu hâlâ ortada yok. Bahçeşehir'de bile cinayete ilişkin senaryolar üretme dönemi bitti artık. Ortak görüş," Bu kapandı. Olan Münevver'e oldu" yönünde. Aileyi çok yakından tanıdığını iddia eden bir mahalleli bana cinayetin işlendiği günün hemen ertesi demişti ki; "Göreceksiniz. Bu olayın üzeri örtbas edilecek." Çok kızmıştım onun bu tezine ve bu korkunç cinayet karşısında, bu ülkenin polisinin, savcısının elinden geleni yapacağını anlatmış ve eklemiştim: "Bu cinayeti kapatmaya kimsenin gücü yetmez. Her şeyden önce biz varız. Biz gazeteciler!"
Ama görüyorum ki ben yanılmışım. Ne polisimizin, savcımızın hassasiyeti ne de biz gazetecilerin yürekliliği bu işin kapanmasını engelleyemedi.
Daha önceki tezin sahibini aradım ve haklılığı karşısında nasıl mahcup düştüğümü anlattım. Biraz konuştuk. Daha doğrusu biraz fikir alışverişinde bulunduk, "Cem'in nerede olabileceğine dair." Kaçışa ilişkin son söylentiyi aktardı. Aklım durdu. O nedenle sizinle de paylaşmaya karar verdim.
Cem Garipoğlu şu anda Rusya'daymış ."Bu zaten yazıldı. Nesi seni şaşırttı?" diyeceksiniz ama durum sandığınız gibi değil. Bakırköy'de bir yat limanı var. İstanbul'un zengin ailelerinin teknelerini barındırdığı yer. İddiaya göre Cem Garipoğlu, cinayetin işlendiğinin ertesi günü yani Salı sabahı çok erken saatlerde Bakırköy'deki o yat limanından, ya aileye ya da ailenin yakınlarına ait bir yatla Rus bandrollü gemiye bindirilmiş. Yat sabah çok erken saatlerde açılmış ve 1 saat sonra geri dönmüş.
İddianın doğruluğunu araştırma maksatlı limanda yatı olan bir arkadaşımı aradım ve aktardım bana söylenenleri. Dedi ki; "Mümkündür. Burada yüzlerce yat var. Ve bu yatlar istedikleri saat, istedikleri yere gidip gelme serbestliğine sahipler. Ve çok zor değil, buradan bir insanı götürüp Ambarlı Limanı yakınlarındaki Rus bandrollü bir yük gemisine bindirmek. Bu işin oluru 5 bilemediniz 10 bin dolar"
"Pes"
dedim hani. Eğer bu çocuk bu şekilde kaçırıldıysa, yazıklar olsun ona yardım ve yataklık edene. Eğer bu söylenenler doğruysa polisin derhal harekete geçmesi lazım. Gidip bakılsın limandaki kameralara, girişçıkışlara ve yatların kimlere ait olduğuna. Tamam katil kaçmış ama hiç değilse öğrenelim. Kim ya da kimler bu oğlanın bu hunharca katline utanmadan, arlanmadan sahip çıkmış!
Değil mi sevgili okurlar?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın