kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Renklenmeye başlıyoruz beyler

BAŞAK DİZER FRANSEZ
13.03.2009
Vitrinlere bahar çoktan geldi. Mağazalarda kar.ımıza çıkan yeni kıyafetler, kışlıklardan farklı olarak hafif ve taze gözüküyor, heyecan veriyor... Peki yeni bahar-yaz sezonu için neleri es geçmemeliyiz?..
50'li yıllar, beyaz pantolon ve loafer:
Daha önceki yazılarımızda erkekler için beyaz pantolon ve beyaz jean'in çok moda olacağını söylemiştik. Fabrika markası, mavi ile kombinlenen beyaz rengi kullanmış. Mavi kareli gömlek, kravat ve yine açık mavi kısa spor montu ile kombin yapmış. Geçen haftalarda defilesinde erkek koleksiyonunu da sunan Mango 'HE' de modern dandy erkeğinden ilham alarak, beyaz ve mavi kısa pantolonları ceketler, yelekler ve kısa kollu kareli kırışık gömleklerle giydirmişti. Benzer 50'li yıllar tarzı Diesel'de de göze çarpıyor; kısa kollu gömlekler, şık fötr şapkalar, dar kesim kravatlar bu markada karşımıza çıkıyor. 50'li yıllardan ilham alan bir diğer marka ise Tommy Hilfiger. V yaka hırka, beyaz kısa pantolon, desenli gömlekler ve tüm bu kısa pantolonların altında mutlaka loaferlar...
Pastel renklerde, ipeksi, ince tuşelerde triko ve tişörtler:
Keten-pamuk-ipek karışımlı kumaşları ve ince örülmüş trikolarıyla koleksiyonunu 'hafif' renklerle tamamlamış Tween markasının ilhamı İstanbul, detayları ise 60'lı yıllar. İyi kalite kumaş, kaşmirli ipekli karışımlar deyince Burberry Prorsum markası iddialıdır. Bu sezon incecik trikolarda hırkaları, ince penyeden tril tril tişörtleri de var. Ice Iceberg markası da yazın en önemli ürünü olan hafif kotondan, yıkanmış, buruşuk mikro desenli gömlekleri yine olmazsa olmaz beyaz pantolonlarla kombin yapmış. Garanti bir kombindir. Pudra renklerinde ama biraz daha iddialı bir triko isterseniz Lacoste'ta, degrade desende, şeker renklerinde, yine beyaz pantolonla harikalar yaratacak ince trikolardan alabilirsiniz.
Bahar aylarına girerken her renkte ince triko ister direkt teninize, ister beyaz gömlek ve tişört üstüne tazelik katacaktır. Lütfen farklı bahar ve yaz renklerini deneyin, siyahlarla vedalaşın artık.