kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Son dakika...

20.03.2009
Sezonun en havalısı
Tabii ki Christian Louboutin imzalı. Sadece 36 adet üretilen ayakkabıların ilham kaynağı da, isimleri gibi Marie Antoinette. Fiyatı? 3.975 pound'cuk! Bakalım bizden de paraya kıyıp alacak ikoncan çıkacak mı?

Deniz ve güneş
Şehre taştı
Perspective'in ilkbahar-yaz koleksiyonu şehir, tatil ve lüks temalarından oluşuyor. Şehir teması; pastel tonlar ile 1950 ve 70'lerin esintilerini taşıyor.
Tatil temasında egzotizm ve floral desenler yoğunlukta. Mavi, yeşil, sarı, beyaz, lila, mor ve mercan da, tercih edilen renklerden.

Geometrik ve tropik desenler
Faik Sönmez'in 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonunda trençkotlar, rüzgârlıklar, yağmurluklar, takım elbiseler, jeanler ve eşofman grupları dikkat çekiyor.
Geometrik ve tropik desenlerle iç içe geçen çiçek desenleri de sıkça kullanılmış. Krem, bej, vizon gibi soft renklerin yanı sıra limon sarısı, begonvil ve yeşil de öne çıkan renklerden.

'İt çanta' dediğin böyle olur!
İkonik bir Chanel çanta alınır; makyaj malzemeleri, gözlük, parfüm ve iPod gibi elektronik cihazlar için de özel bölmeler ayrılarak hep beraber bir pleksinin içine konur.
Ucuna da ikonik çantanın sapı takılır, omuzda da taşınabilsin diye. Maksat, dostlar alışverişte hem çantayı, hem de Chanel iPod'unuzu görsün.

Tek fiyatlı mağaza Nişantaşı'nda
http://fashionbysiu.wordpress.com, istek üzerine Etiler'deki ünlü ayakkabıcı Shoe Tek Fiyat'ın Nişantaşı şubesinden bildirmiş.
Valikonağı Cad. 32/1 adresinde hizmet veren mağaza, telefonla şehir dışına da gönderim yapıyormuş meğer. Tel: (0212) 343 60 38

Hırka üzeri kemer
Kıştan kalan hırka modası, bahar aylarında da devam edecek. Kumaşlar incelecek, hırkalar yaz akşamlarının da vazgeçilmezi olacak. Ve üzerlerine mutlaka kemer takılacak. Buradaki püf nokta, hırkanın önünü açık bırakmak.
Kemerin rengi ve kalınlığı size kalmış.
Victoria Beckham örneğinde görüldüğü üzere, şık kıyafetlerle de denenecek.
Haberin fotoğrafları