kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Annemin yanına kaçacak halim yok

İLKER GEZİCİ
Giriş Saati : 19.03.2009 10:00
Güncelleme : 19.03.2009 21:19
Yeni Haber
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, destek olduğu sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyip, 'Hepatitle Savaş Gönüllüsü' oldu...
Mehmetçik Vakfı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na kadar birçok vakfa ve derneğe verdiği desteklerle takdir toplayan Beyazıt Öztürk, artık hepatitle savaşacak!

Viral Hepatitle Savaşım Derneği'nin (VHSD) tanıtım yüzü olmaya hazırlanan ünlü şovmen, önceki gün Taksim'deki Marmara Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi. Dernek Başkanı Prof. Dr. İsmail Balık'ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda Öztürk, Türkiye'de dört milyonun üzerinde gizli hepatit taşıyıcısı bulunduğuna dikkat çekerek, hastalığın önemine değindi.

BEYAZIT ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



BEN YAPTIRDIM, KORKMAYIN!

"Üç yıl önce ben de aşı yaptırdım. Korkulacak bir şey yok!"diyen ünlü şovmen, "Ben iğneden ve ameliyattan korkmam ama tansiyon korkum var" diye konuştu. Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu işi herhangi bir beklenti içinde olmadan seve seve yapıyorum ve hayatın bana verdiği bir görev olarak düşünüyorum. Diğer sanatçı arkadaşların da taşın altına elini sokması gerektiğini düşünüyorum. Konunun ciddiyetinin farkındayım."

Kampanya için başkasına aşı yapıp yapmayacağı sorulan Öztürk, "Güzel bir teklif. Eğer iğne yapmayı öğrenirsem gazetecilerden başlamak üzere, kampanyaya kanımın son damlasına kadar katılırım" diye konuştu.

Ünlü şovmen "Partnerinizin hepatit virüsü taşıdığını öğrenirseniz ne yaparsınız?" sorusunu ise "Annemin yanına kaçacak halim yok! Önce üzülürüm, sonra öğrendiklerimle gerekli tedaviyi yapmaya çalışırım. Allah dermansız hastalık vermesin" diye yanıtladı.

ÜNLÜLERİ DE TARAMAK İSTERİM

"Popülerliğimi böyle faydalı işlerde kullanabiliyor olmak beni çok mutlu ediyor" diyen Öztürk, programına izleyici olarak gelen 400 üniversiteliyi ve konuk olan ünlüleri de hepatit taramasından geçirmek istediğini, söyledi.