kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ege ve Vassilis'in notaları Ghetto'da buluştu

18.03.2009
Mavi denizin iki yakasının hüzünlü notaları, yarın akşam Ghetto'da Vassilis Saleas ile şarkıcı Ege'nin konserinde bir araya gelecek..
Yunan klarnet ustası Vassilis Saleas ile şarkıcı Ege, yarın akşam Beyoğlu Ghetto'da suyu iki tarafını müzikle birleştirecek. Saleas, altı yıldır Türkiye'de konserler verdiğini belirtip "İlk geldiğimde aldığım sıcaklığı ve enerjiyi, hissettiğim heyecanı her gelişimde tekrar yaşıyorum. Türk dinleyicileriyle aramda güzel bir müzik alışverişi olduğuna inanıyorum," diyor.
Saleas'ın en büyük dostu, klarneti.: "Klarnet benim önce en yakın dostum, zamanla ekmeğim ve çocuk sahibi olmanın değerini anladıktan sonrada onlardan biri gibi oldu." Sanatçı, Ege ile ortak noktaları olduğunu da söylüyor: "Ege de benim gibi kendi bestelerini seslendiriyor.
Bestelerinde aşk teması çoğunlukta ve aşkın olduğu yerde her zaman biraz hüzün vardır, işte bu noktada buluşuyoruz. Ege ile vereceğimiz konserin başarılı olacağını biliyorum." Ege ise, konserin detaylarını şöyle anlatıyor: "12 kişilik orkestrayla hazırlandığımız gecede 24 şarkı olacak. Akdeniz teması üzerine kurulu ilk bölüm benim ilk dönem şarkılarımdan oluşuyor. İkinci bölümde, Balkan ve Ege ağırlıklı Vassilis ile yorumlayacağımız, Ege denizinin her iki kıyısının şarkıları var." Öte yandan, ikilinin konserinin DVD olarak kaydı ve gelirinin bir hayır kurumuna bağışlanması için de hazırlıklar mevcut.
Tel:
0212 2517501