kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İyi sevişme sahnesi çekilemiyor!

İLKER GEZİCİ
Giriş Saati : 19.03.2009 11:49
Güncelleme : 19.03.2009 21:19
Yeni Haber
Profesyonel bir şarkıcı olduğunu söyleyen oyuncu Ayça Varlıer kasımda bir albüm çıkarıyor. "Ama şarkıcılığım oyunculuğumun önüne geçmeyecek" diyen Varlıer ekliyor: Burası Türkiye! Sevişme sahnelerini ailem izleyebiliyorsa kabul ederim. Zaten bu sahneler iyi de çekilemiyor.....
'Gümüş' dizisiyle tanınan, şimdi de 'Sonbahar' dizisinde oynayan Ayça Varlıer, kasım ayında bir albüm çıkaracağını açıkladı.

Daha önce ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu'nun solistliğini yapan Varlıer, 'Gümüş' dizisi sebebiyle yarım bıraktığı albüm çalışmalarına hız vermiş. Amerika'da uzun süre yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönen güzel oyuncu, iyi bir proje olursa yurtdışına tekrar yerleşebileceğini söyledi.

'Burası Türkiye' diyerek sevişme sahnelerine sınır getiren Varlıer, 'Bu sahneler ailemin izleyeceği derecedeyse kabul edebilirim" diye konuştu.



11 EYLÜL ŞANS GETİRDİ

* Uzun süre ABD'de yaşadınız, oyunculuk eğitimi aldınız. Türkiye'ye nasıl döndünüz?

16 yaşında Amerika'ya gittim. Liseyi orada bitirdikten sonra müzikal-tiyatro sınavlarına girdim ve kazandım. Ardından Harward Üniversitesi'nin Moscow Art Theatre School ile birlikte açtığı master programına dahil oldum. İki sene Boston'da, beş ay da Moskova'da eğitimime devam ettim. Mezun olmama yakın 11 Eylül'de İkiz Kuleler yıkılmıştı. O olaydan sonra Green Card alamadım ve Türkiye'ye döndüm.

* HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...