kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çocukluk aşkı eceli oldu

Erdoğan YAPIK - Deniz DERİN Yalçın BEL -Barış SÖZA
18.03.2009
İstanbul'da ayrılmak isteyen 8 yıllık sevgilisine "Benim misin, değil misin" diye soran çılgın âşık, ret cevabı alınca genç kızı vurdu, intihar etti..
İstanbul Sefaköy'de ayrıldığı kız arkadaşından "Benim misin, değil misin?" sorusuna "Değilim" yanıtını alan çılgın âşık, önce sevgilisini ardından kendini vurdu. Genç kız, kaldırıldığı hastanede önceki gün yaşamını yitirirken, 3 saat sonra da öfkeli gencin beyin ölümü gerçekleşti...
23 yaşındaki Feyza Usta, 24 yaşındaki İsmail Demir'in çocukluk aşkıydı. Tam 8 yıl bir küs bir barışık aşk yaşadılar. Sonunda Feyza, İsmail'den ayrılmak istedi. Evlilik hayalleri kuran genç, buna karşı çıktı ve Feyza'nın peşini bırakmadı. Çaresizlik içindeki Feyza İsviçre'ye gitmeyi planladı.
Bunun için de bir dil kursuna kaydoldu. Böylelikle hem yurt dışında eğitim almış olacak, hem de İsmail'den uzaklaşmış olacaktı.

BİR TÜRLÜ VAZGEÇEMEDİ
Ancak İsmail, çocukluk aşkından ayrılmamakta ısrarlıydı. Geçtiğimiz cumartesi günü Feyza'nın oturduğu Sefaköy'deki sokağa geldi.
Ardından da Feyza'yı telefonla arayarak son kez görüşmek istediğini söyledi. Feyza eski aşkını kıramadı ve dışarı çıktı. İşsiz olduğu öğrenilen İsmail, Feyza'ya "Benim misin değil misin?" diye sordu. "Değilim" yanıtı karşısında çılgın âşık, genç kızın başını boynundan tutup, önünde konuştukları apartmanın merdivenlerine dayadı. Ardından da beraberinde getirdiği tabancayı Feyza'nın başına iki kez ateşledi, bir kurşun da kendi başına sıktı.
İkili, hemen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Feyza Usta, önceki gün yaşam mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu. Usta'nın ölümünden tam 3 saat sonra ise İsmail Demir'in beyin ölümü gerçekleşti.
Feyza Usta'nın arkadaşları, "8 yıldır İsmail ile arkadaşlık yapıyordu. İsmail, Feyza'nın çocukluk aşkıydı. Ancak zamanla Feyza, İsmail'i istemedi. İsmail ise peşini bırakmadı. Evlenmek istiyordu.
Feyza, İsmail'den uzaklaşmak için İsviçre'ye gitmeyi planlıyordu. Bütün planları yarım kaldı. Güzeller güzeli arkadaşımız öldü" diyerek gözyaşı döktü.